HYVÄÄ JOULUA!

Viimeinenkin kalenteriluukku joulukalenterista on nyt avattu ja sain suklaan siitäkin luukusta, vaikka veljen kanssa aattoa samassa paikassa vanhemmillani vietetäänkin ja täällä ollaan oltu jo eilisestä asti. Eipä ollut veikka käynyt nappaamassa edes sitä viimeistä suklaata kalenteristani. 🙂

WP_20151224_10_15_52_Pro_edited

Tässä vaiheessa on siis oiva aika rauhoittua joulun viettoon, katsoa kohta joulurauhan julistusta telkkarista, aloittaa päivän ruokapuoli riisipuurolla ja sekahedelmäsopalla, käydä ulkoilemassa koirien kanssa, ottaa löylyt joulusaunassa, nauttia runsas, ihana jouluateria väitellen ensin hetki siitä, kuka lukee jouluevankeliumin tänä vuonna ja illalla herkutella glögillä, joulukarkeilla, tortuilla, pasteijoilla sekä juustoilla ja sitten tietysti on edessä se kohokohta, mitä tässä on jo jännitettykin eli lahjojen jako ja avaaminen!

WP_20151221_21_31_44_Pro_edited

Ihanaa joulua siispä kaikille! Nyt saa luvan kanssa nauttia olostaan ja unohtaa kaiken arkisen!

WP_20151221_21_34_21_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: