Kasvava masu ja vaimon hemmottelua

Eilen palasimme joulureissuilta kotiin ja pikku hiljaa olisi taas aika asennoitua arjen pyörittämiseen. Lari palasi töihin jo tänään ja itsellä paluu työpaikalle koittaa huomenna. Palataanpa kuitenkin hetkeksi vielä eiliseen nimittäin muistanette ehkä, kun syksyllä kerroin lahjoista, jotka kaksivuotishääpäivänämme annoimme toisillemme. Molemmat annoimme paperihääpäivän teeman mukaisesti paperiset lahjat eli lahjakortit, jossa oli lupailtu erinäisiä yhdessäoloon ja hemmotteluun liittyviä asioita. Eilen Lari toteutti siis tästä antamastaan lahjastaan yhden osan ja teki minulle kasvohoidon. Minä sain pötkötellä vain sohvassa lämpöisen viltin alla tyyny mukavasti pään alla ja Lari puhdisti ja kuori ihon, laittoi parikin erilaista kasvonaamiota ja lopuksi kosteusvoiteen. Nyt on vaimollakin siispä iho pehmoinen kuin vauvan pylly!

WP_20151227_21_32_27_Pro_edited

Kasvava olemuksenikin vilahti täällä blogissa kuvassa viikonlopun aikana ja ajattelinkin laittaa pari masukuvaa viikonlopulta jakoon, joissa tämä vauvamasuni näkyy hieman paremmin. Laskettuun aikaan on enää alle kolme kuukautta aikaa ja nyt kun tässä mennään 28. raskausviikon loppupuolta (rv 27+5) ja viimeinen kolmannes on pyörähtänyt käyntiin, niin ajattelin, että masuakin voisi hiukan tässä vaiheessa esitellä. Ihan en siis kinkkua ja joululaatikoita syömällä saanut tätä kupua aikaiseksi joulun pyhinä, vaikka jouluruokia hulluna rakastankin. 😀

WP_20151227_13_08_40_Pro_edited

Itse tunnen vauvan liikkeet jo selkeästi, mutta vielä ne ovat niin pehmoisia töytäisyjä, että Lari ei ole niitä vielä vatsan päältä kädellä tuntenut. Ihan on kuitenkin päivistä varmasti kiinni, kun Larikin tulee tuntemaan ensimmäiset liikkeet ja tätä meillä täällä on nyt pari päivää jo innolla odotettu, että vauvan läsnäolo konkretisoituisi tätä kautta isällekin paremmin.

WP_20151226_17_45_57_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: