Vauvahankintoja ja uudenvuoden ruokaideointia

Ensimmäistä kertaa kävimme tulevassa ostostaivaassamme tai –helvetissä, miten sen asian nyt haluaa ajatella. Tänään töiden jälkeen suuntasimme nimittäin Toys R Us:iin ostamaan vauvalle ihanan puuhamaton, koska ne ovat nyt vuoden vaihteeseen asti 50 prosentin alennuksessa. Juuri se matto, jota vähän olin silmäillyt jo syksystä asti ja ollut sitä mieltä, että tämän ihanan positiivisen väripilkun haluaisin vauvallemme. No nyt meillä on tämä viidakkoaiheinen ihanuus kotona ja toki se piti saman tien testata ja tarkistaa, että paketista kaikki osat varmasti löytyivät ja toimivat. 😀

WP_20151229_18_49_47_Pro_edited WP_20151229_18_42_18_Pro_edited WP_20151229_18_46_00_Pro_edited WP_20151229_18_47_47_Pro_edited

Joulun raskaiden ruokien jälkeen tänään oli semmoinen tunne, että nyt tarvitsee jotain kevyempää syötävää. Niinpä tämän päivän ruokalistallamme oli kasvissosekeittoa ja leipää tuoreilla vihanneksilla. Maistui kyllä aivan taivaallisen hyvälle tämä ateria tähän väliin! Tästähän se onkin hyvä alkaa miettimään seuraavaksi, että mitä hyvää laitamme ruokapöytään uutenavuotena. Mielessä on pyörinyt uudenvuodenaatoksi juustofondue, koska saimme niin sopivasti tähän tarkoitukseen fonduepadan joulupukilta, joten kovasti kutkuttaisi päästä testaamaan uutta pataa saman tien.

WP_20151229_19_23_28_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: