Ensipotkun myötä hyvää uutta vuotta 2016! <3

Muutama päivä sitten kerroinkin jo, että on ihan päivistä enää kiinni, kun Lari tulee tuntemaan vauvan ensipotkut. Niin selvästi minä olen vauvan liikkeet tuntenut jo viikon tai pari ja erottanut jo selkeän vuorokausirytminkin vauvan elossa, että innolla odotimme jo sitä hetkeä, kun Larikin tuntee esikoisensa liikkeet ensimmäisen kerran vatsan läpi. Tämä ihana hetki tapahtui tiistai-iltana nukkumaan mennessä, kun Larilla oli käsi vatsani päällä ja Larin ollessa jo puoliunessa havahtui hän yhtäkkiä siihen, kun pieni hentoinen potku tumpsahti vasten isin kättä. Ovat nämä vain niin hienoja hetkiä raskauden edetessä, ettei sanoin osaa kuvata.

WP_20151230_22_15_46_Pro_edited

Itse tunnen voimakasta kiintymystä ja rakkautta päivittäin, kun tunnen miten vauva liikkuu masussa. Tiedän, että tänäänkin kaikki on siellä pienellä ihmeellä hyvin, kun tuttu rummutus alkaa. Nyt on todella ihanaa, että jatkossa joka päivä enemmän ja enemmän Larikin pääsee tästä ihanasta tunteesta osalliseksi, kun voi tuntea vauvan jumpat vatsan läpi.

 

Näissä tunnelmissa meidän koko perhe toivottaa kaikille siispä ihanaa uutta vuotta 2016!

 

2 Replies to “Ensipotkun myötä hyvää uutta vuotta 2016! <3”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: