Mitä on luvassa vuodelle 2016?

Uusi vuosi pyörähti käyntiin ja tätä tulevaa vuotta odotan kyllä innokkaana ja jännittynein fiiliksin. Luvassa on niin paljon uutta ja ihmeellistä ja kevään aikana elämämme tulee muuttumaan todella paljon. Meistä tulee vanhempia esikoisellemme, eikä pelkästään tuolle rakkaalle karvalapsosellemme. Perheemme pääluvun kasvaminen tuo varmasti suuria muutoksia elämäämme, niin odotettuja kuin odottamattomiakin muutoksia. Tähän suurimpaan odotettavissa olevaan muutokseen liittyivät myös uudenvuodenlupauksemme. Uutenavuotena Lari piti ruokailun alussa kauniin puheen, jossa lupasi yrittää tulla loistavaksi isäksi (josta minulla ei kyllä ole epäilystäkään, etteikö näin myös tapahtuisi) ja olla mahdollisimman hyvänä tukena minulle tässä muuttuvassa elämäntilanteessamme raskauden edetessä, synnytyksessä sekä vauva-arjessa. Minä puolestani lupasin synnyttää tavalla tai toisella tulevana vuotena ja veikkaan, että tämän lupaukseni ainakin pystyn pitämään.

WP_20160101_13_06_35_Pro_edited
Uusi vuosi alkoi auringonpaisteella. Tästä on tultava siispä valoisa vuosi! 🙂

Vauvan tulo tietää meille myös alkuvuoteen paljon puuhaa. Meillä on vielä tähän alkuvuodelle loputon tehtävien asioiden lista, joka sisältää muun muassa vauvan kalusteiden kunnostamista, vauvan huoneen remontoimista ja sisustamista, viimeisiä vauvahankintoja ja sitten viimeisimpänä kaikki loputtomat vauvan tavarat pitäisi järjestellä omille paikoilleen ja pestä ja viikata kaappiin kasoittain vauvan vaatteita valmiiksi pienokaistamme varten. Tammikuulle on vielä luvassa myös viimeinen perhevalmennuksemme ja lähempänä h-hetkeä on sitten synnytysvalmennuksen vuoro. Vauvan syntymä tuo tullessaan tietysti myös pitkät lomat työelämästä ja äitiys- sekä isyyslomat ovat kyllä jo kovasti odotettuja meidän perheessämme. Tulevalle vuodelle ovat luvassa myös ensimmäiset äitien- ja isänpäivät, joita pääsemme viettämään itse vanhempina. Nämä päivät tulevat varmasti olemaan ikimuistoisia ja tunteikkaita hetkiä meille molemmille.

WP_20160101_13_13_12_Pro_edited
Vauvaa odotellaan kotihiirenä joululahjaksi saadussa ihanan pehmoisessa ja lämpöisessä fleecekerrastossa.

Tälle vuodelle tiedossa on myös huikea Queenin ja Adam Lambertin keikka Helsingissä kesäkuussa. Olen ollut armoton Adam Lambertin fani aina Idolsin koelauluista asti ja olemme käyneet Helsingissä Adam Lambertin keikalla viimeksi, kun hän Suomessa konsertoi. Tuo konsertti oli huikea ja todella innoissani odotan myös tulevaa keikkaa, koska Queenin musiikki uppoaa minuun aivan täysillä myös enkä voisi kuvitella Queenille tänä päivänä parempaa solistia kuin Adam Lambert upeine lavakarismoineen ja äänialoineen. Olen niin innoissani tästä joululahjastamme, koska en tosiaan olisi osannut ikinä kuvitellakaan, että tässä elämäntilanteessamme jotenkin pääsisimmekin näkemään tuon konsertin!

 

Olen jo monta vuotta haaveillut matkasta Pohjois-Norjaan. Tänä vuonna toivon pääseväni tavalla tai toisella uutukaisen perheemme ja mahdollisesti muunkin matkaseuran kanssa toteuttamaan tuon reissun. Olen kerran aikaisemmin viettänyt viikon kiertäen autolla Pohjois-Norjaa ja tuolloin menetin kyllä sydämeni Norjan pohjoisen luonnon karuudelle ja kauneudelle. Tämä jää siis nähtäväksi, että onnistuisimmeko tämän haaveen ensi kesänä jollakin tapaa toteuttamaan. Lari taas on perheemme mökkihöperö, vaikka minäkin kyllä rakastan perinteistä suomalaista mökkeilyä. Ensi kesälle toivomme myös joitakin mökkireissuja hyvässä seurassa ja nostalgisissa tunnelmissa. Larille etenkin reissu Hauholle olisi erityisen mieleinen.

 

Loppuvuodesta olisi sitten vielä tiedossa lempijuhlani eli joulu ja sehän on sitten ensimmäinen joulu meille perheenä ja vauvan ihan ensimmäinen joulu muutenkin. Joulusta on siis varmasti luvassa hyvin erilainen kuin mitä tässä viime vuosina on vietetty, joskin tietysti perinteistä on tarkoitus pitää kiinni edelleen. Joulu tulee olemaan ehkä myös paluu tietyllä tavalla omiin lapsuuden jouluihin liittyviin muistoihin.

 

Nyt kuitenkin lähimpänä tulevaisuudessa on luvassa talvilomamme parin viikon päästä. Aiemmin ajattelimme tehdä minimatkan Tallinnaan lomallamme, mutta nyt tässä raskauden edetessä taidammekin vaihtaa suunnitelmia sen verran, että suuntaammekin Vantaalle Flamingo Spa –kylpylään nauttimaan olostamme päiväksi talvilomamme kunniaksi.

WP_20160101_13_41_31_Pro_edited
Tunnelmat vuoden alussa ovat rentoa löysäilyä villasukat jaloissa ❤

Vuodelle 2016 toivon kuitenkin erityisesti terveyttä ja hyvinvointia niin meidän perheellemme kuin läheisillemme sekä ystävillemme. Toivon koko vuodelle paljon iloa, valoa, naurua ja onnellisuutta, erilaisia elämyksiä, unelmien toteutumista, tavoitteisiin pääsemistä, onnistumisia ja ikimuistoisia hetkiä. Toivottavasti tästä tulee hyvä ja edellistäkin vuotta parempi vuosi meille kaikille!

WP_20160101_15_22_04_Pro_edited
Meidän tämän talven ensimmäiset jäälyhdyt tuovat valoa ainakin alkuvuoteen!

WP_20160101_15_22_21_Pro_edited

 

One Reply to “Mitä on luvassa vuodelle 2016?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: