Vispipuuroa ja kummitusjuttuja

Blogin puolella onkin nyt pitänyt muutaman päivän verran hiljaiseloa. Alkuviikosta keskityin taas hieman tekemään vauvaa varten valmisteluja valmiiksi lyhentämällä tammikuun tehtävälistaa ja sitä koskeekin sitten seuraava postaus kuvien kera. Sunnuntaina Nalan kanssa lenkillä ollessamme ohitse ajoi aivan vispipuuron värinen auto, josta tulikin mieleen, että vispipuuro maistuisi kyllä aivan taivaallisen hyvälle. Niinpä kotiin päästyämme Lari tarttuikin tuumasta toimeen ja alkoi valmistaa elämänsä ensimmäistä vispipuuroa Valion reseptillä. Me tosin muokkasimme ohjetta siten, että puolukoiden kaveriksi puuroon päätyi myös karpaloita. Tulipa mieleen, että perinteiseen vispipuuroon sopisi loistavasti myös muutkin marjat. Esimerkiksi karviaisista, viinimarjoista ja vadelmista voisi tulla superherkullinen vispipuuro myös. Seuraavan kerran vispipuuroa tehdessä ajattelinkin pistää vadelmat testiin.

WP_20160103_18_25_37_Pro_edited WP_20160103_18_27_24_Pro_edited

Tämän päivän ihaniin onnellisiin uutisiin kuuluu sellaista, että meitä Larin kanssa pyydettiin ystäväpariskuntamme jouluna syntyneelle pienokaiselle kummeiksi! Olen niin onnellinen siitä, että minusta tulee elämäni ensimmäistä kertaa kummi ja tämä pyyntö kyllä tuntuu niin suurelta kunnialta. Monta kertaa olenkin Larille sanonut, että minusta olisi ihanaa, kun olisi kummilapsi. Sitä olen toivonut monta vuotta. Nyt sitten sen lisäksi, että meistä tulee tänä vuonna vanhempia, niin meistä tulee vielä kummituksiakin pienelle, ihanalle pojalle! Lari tosin varoitteli jo ystäviämme kohtalokkaasta valinnasta, koska tämä kummiushan tulee tarkoittamaan sitä, että lapsesta tulee kiekkohullu, joka kannattaa Ässiä. 😀 Minä tosin koitan vielä liputtaa Jypin puolesta! Nyt sitten vain toivotaan, että tämä oma vauvamme viihtyy masussa hyvin maaliskuulle asti eikä esimerkiksi päätä saapua maailmaan jo ennen aikojaan. Synnärillä olisi mukava selittää, että en voi katsokaas nyt jäädä synnyttämään, kun täytyy kiiruhtaa rakkaan kummilapsen ristiäisiin, mutta pitäkäähän punkka lämpimänä, niin palaamme synnyttämään sitten parin tunnin päästä. 😀

WP_20160106_17_14_26_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: