Aamu

Nyt on pikkuisen pakko kehua tuota avioukkeliani. Siinä missä minä olen sekä illantorkku että aamuntorkku, niin Lari on sitten virkku vuorokauden molemmista päistä. Lisäksi onni on, kun on ruokaa laittava mies, jolla ei mene vispilät ja kauhat hyppysissä sekaisin. Tällä viikolla alkuviikosta, kun minulla tekemistä riitti vauvan kehtolakanoiden ja vaippapussin parissa askarrellessa, niin Lari hoiti keittiövuorot mukisematta. Joka päivä kutsu valmiiseen ruokapöytään oli kyllä enemmänkin kuin luksusta. Viikonloppuisin sitten taas Lari on monesti jo pari tuntia ennen minua hereillä ja monesti saankin herätä kutsuun, että aamupalapöytä on katettu. Tänä aamuna minä käytin Nalan ulkona ja jouduin sen jälkeen pyllypyykille suihkun puolelle Nalan kanssa. Tästä suoriuduttuani odottikin taas ruokapöydässä aika ihana näky. Mikäpä olisikaan parempi tapa aloittaa lauantaipäivä, kuin täyttää masu runsaalla aamiaisella.

WP_20160109_11_44_09_Pro_edited WP_20160109_11_47_30_Pro_edited WP_20160109_11_53_31_Pro_edited

Aamupalapöydästä järvelle päin avautuva näkymä oli myös tänä aamuna erityisen kaunis. Meillä oli tarkoitus jo loppiaisena lähteä viettämään päivää järven jäälle, mutta hurjat paukkupakkaset saivatkin suunnitelmamme muuttumaan ja pysyttelemään visusti sisätiloissa villasukat jalassa. En ole yhtään katsonut huomista sääennustetta, mutta olisikohan silloin passeli sää pakata reppuun nuotiomakkarat, keittää termospulloon kuumaa kaakaota ja lähteä kävelylle jäälle ja käydä istumassa läheisessä saaressa hetki nuotiolla. Eipä olisi hullumpi suunnitelma sunnuntaille.

WP_20160109_11_25_19_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: