Tämän päivän paras syy hymyyn!

Söpöysvaroitus! Larin ystävä auttoi meitä hieman tässä kuluneen viikon aikana ja postitti meille erään lahjaksi kaavailleemme tuotteen, mitä emme olisi muutoin enää ennättäneet saamaan ennen kuin tuolle lahjalle olisi tarve ollut. Paketti saapui tänään postissa ja paketista paljastui aivan älyttömän söpö yllätys myös meidän vauvallemme vai oletteko nähneet mitään söpömpää?!

WP_20160112_17_40_55_Pro_edited WP_20160112_17_41_41_Pro_edited WP_20160112_17_42_12_Pro_edited WP_20160112_18_06_38_Pro_edited

Tällaisia superihania lasten tossuja omille pikkuisillenne tai lahjaksi ystävän tai sukulaisen vauvalle voipi tilata ystävämme ylläpitämästä verkkokaupasta osoitteesta http://www.lastentossut.fi/. Käykääpä katsomassa, mitä ihanuuksia sivuilta löytyykään. Omia suosikkejani tietysti näiden pöllötossujen lisäksi ovat myös kettutossut!

 

Suurkiitokset ihanasta vauvalahjastamme! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: