Talviloma!

Koittihan se talviloma vihdoinkin. Melkein tuntui jo ettei se koskaan tule. Viime vuosina olemme olleet lomillamme aika ahkerasti reissun päällä, mutta tällä kertaa lomamme vietämme ihan täällä kotosuomessa sattuneesta syystä, jota minä kutsun aika-ajoin keilapalloksi. Vaikka pääsääntöisesti olemmekin kotona tämän talvilomamme ja pari päivää käymme pyörimässä pääkirkolla, niin ihan lepolomaa ei kuitenkaan ole luvassa. Tarkoitus olisi saada nyt loman aikana monta projektia tehtyä, mitkä ovat odottaneet tekijäänsä. Luvassa on muun muassa maalinpoistoa, petsausta ja lakkausta.

 

Helsinkiin suuntaamme sitten sukuloimaan ensi viikolla ja reissu sisältää myös päivän Flamingon kylpylässä. Kylpyläreissua odotan kovasti, koska ensinnäkin oloni on paljon vähemmän raskaampi vedessä kuin maalla ja toisekseen olen kuullut paljon hyvää tuosta kylpylästä, joten varmasti tulee olemaan kokemisen arvoinen kylpyläkäynti. Helsingin reissussa kuitenkin ehkä kaikista eniten odotan sitä, että pääsemme Larin kanssa näkemään ensimmäistä kertaa ensimmäisen kummilapsemme, enkä kyllä mitenkään päin malttaisi odottaa sitä hetkeä, vaikka tietysti on mukavaa nähdä kaikkia muitakin ihmisiä pitkästä aikaa!

 

Työpäivän jälkeen talvilomamme alkoi kuitenkin sillä, että sytytimme jäälyhtyihin muutamat kynttilät, teimme superhyvää pastaa, jossa oli aurinkokuivattuja tomaatteja ja illemmalla olisi vielä tarkoitus oikaista jalat saunan lauteelle.

WP_20160115_17_22_04_Pro_edited WP_20160115_17_35_02_Pro_edited WP_20160115_17_35_20_Pro_edited WP_20160115_17_36_13_Pro_edited WP_20160115_18_05_09_Pro_edited WP_20160115_18_05_26_Pro_edited WP_20160115_18_09_34_Pro_edited

Mukavaa viikonloppua siispä kaikille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: