Kuvia viikonlopun vietosta

Tänä viikonloppuna olemme vihdoin ja viimein saaneet eteenpäin kahta ikuisuusprojektia, jotka ovat odottaneet tekijäänsä alkusyksystä asti. Nämä ikuisuusprojektit ovat kehdon ja syöttötuolin tuunaus. Kehto saatiin hiottua maalausvalmiiksi jo syksyn puolella, mutta sen jälkeen tuo projekti ei olekaan edennyt mihinkään ja syöttötuolin kunnostusta emme olleet edes aloittaneet ennen tätä viikonloppua. Vuoden vaihteessa tein kuitenkin listan asioista, jotka täytyy saada tehtyä. Jaoin nuo tehtävät tammi-, helmi- ja maaliskuulle siten, että kaikelle olisi oikeasti aikaa ja kaikki tulisi tehtyä ennen vauvan syntymää. En siis eroa yhtään muista vauvaa odottavista naisista, joilla hirveä tehtäväkasa meinaa kaatua niskaan tässä vaiheessa raskautta ja paniikki iskee, kun tuntuu että aika loppuu tyystin kesken ja vauvan huone jää tekemättä. Tammikuun kohdalla tehtävälistassamme kaikkien muiden tehtävien lisäksi luki siis kehdon ja syöttötuolin kunnostaminen valmiiksi, joten tässä kohtaa oli hyvä aika ottaa tämä projekti työn alle. Molemmista kalusteista on tulossa omat postauksensa, kunhan ne on saatu kokonaan esittelyvalmiiksi.

WP_20160116_18_42_40_Pro_edited WP_20160117_12_34_35_Pro_edited V__6AA6_edited

Hiomisen, maalaamisen ja lakkaamisen lisäksi viikonloppuun mahtui pizzan paistoa uudella pizzakivellä, jonka saimme lahjaksi ennen joulua loppusyksystä Larin serkulta. Pizzakivi osoittautui aivan lyömättömäksi apuvälineeksi pizzan paistossa. Kivellä valmistui ravintolatason pizzat. Pizzakiveä olimme jo kerran aiemmin testanneet, kun valmistimme pikkupizzoja äitini syntymäpäiville joulukuussa, mutta nämä olivat ensimmäiset isot pizzat mitä kokeilimme tehdä. Parhaat pizzat kyllä ehdottomasti, mitä meidän uunissamme on tähän mennessä paistettu!

WP_20160116_20_03_35_Pro_edited WP_20160116_20_33_08_Pro_edited WP_20160116_20_55_20_Pro_edited

Ulkona terassillamme oli juoksennellut hangessa jokin pikkukaveri, hiiri varmaankin. Joku fiksumpi tunnistaisi varmasti jäljetkin, mutta minä osasin päätellä niistä ainoastaan, että liikkeellä on ollut joku aivan pikkuinen eläin.

WP_20160116_12_16_59_Pro_edited WP_20160116_12_17_51_Pro_edited

Tämän lisäksi viikonlopun aikana on nautittu pariinkin kertaan saunomisesta ja ulkona raikkaassa pakkasessa hörpätty saunajuomat. Mukavaa, ettei tämä lomailu ihan työleiriksi mene, vaan kerkeää nauttimaankin vapaa-ajasta!

WP_20160116_23_25_04_Pro_edited WP_20160116_23_26_18_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: