Talvilomareissu Helsingissä

Eilen illalla palailimme kotiin parin päivän Helsingin reissulta. Olipahan taas paljon tapahtumia parille päivälle! Larin lempipuuhaa varmastikin nykyisin ovat automatkat mihin vain olemmekin menossa, kun minä olen sopinut matkan varrelle netin kautta kauppoja ties mistä vauvan tarvikkeista. Tällekin menomatkalle olin sopinut kolmet kaupat ja ihan suorinta tietähän me ajoimme Jyväskylästä Helsinkiin eli Kuusankosken kautta tietenkin. 😀 Tosin puolustuksekseni kerrottakoon, että Kuusankoskelta haimme autoomme koiraverkon, jollaiselle on ollut tilausta jo pitkään. Mallikohtainen koiraverkko vaan tuppaa autoomme maksamaan aivan naurettavan paljon, joten torin kautta löysin käytetyn autoomme sopivan koiraverkon 60 eurolla. Vaikka ylimääräisiä bensakuluja tästä koukkauksesta kympin verran kertyikin, niin silti teimme ison säästön verrattuna uuden koiraverkon tilaamiseen. Vantaalle olin sopinut treffit kahden myyjän kanssa. Toiselta ostimme aivan ihanan tähtiaiheisen musiikkimobilen pinnasänkyyn ja toisen kanssa kaupat jäivät tekemättä, koska adapteri, jonka piti sopia turvakaukaloomme ei siihen sitten sopinutkaan. Kaksi kolmesta kuitenkin onnistui, joten olen todella tyytyväinen tähän saldoon.

WP_20160121_21_14_03_Pro_edited
Mobile soittaa Tuiki tuiki tähtönen -sävelmää 🙂

Ensimmäisenä iltana kävimme testaamassa Helsingissä sijaitsevan italialisen ravintolan Villettan Larin serkkujen kanssa. Ravintola oli uusi tuttavuus meille kaikille, mutta itselleni ainakin jäi todella hyvä kuva tästä paikasta. Ruoka oli hyvää, tunnelma oli tiivis, iloinen ja nauravainen ja seura mitä parhainta! Tätä paikkaa voin kyllä suositella muillekin ja ehdottomasti voisin mennä uudelleenkin ruokailemaan tähän viihtyisään, italialaistunnelmaiseen ravintolaan.

DSC_0058 1_edited
Mitä parhainta seuraa!
WP_20160119_19_31_42_Pro_edited
Larin herkut
WP_20160119_19_32_55_Pro_edited
Minun herkut
WP_20160119_20_19_23_Pro_edited
Minun jälkkäriherkut! Nam!

Reissuumme mahtui myös tutustumista kummipoikaamme. Tämä ihastuttava rakkauspakkaus valloitti meidän molempien sydämet kyllä saman tien. Vietiinhän me pikkuiselle tuliaisiakin, mutta totesin kyllä, että tämä oli ainoa kerta, kun päästän Larin valikoimaan lahjaa kummilapsellemme. Jatkossa lahjoista taidan päättää minä, jotta jää pojallekin mahdollisuus valita itse omat lempijoukkueensa ja –lajinsa! 😀

Assat_edited
Kummipojan tuliaiset… 😀

Kuva Ässien verkkokaupasta.

WP_20160120_07_50_57_Pro_edited
Pikkujalka ❤
WP_20160120_08_53_15_Pro_edited
Ja pikkuinen käsi ❤

Seuraavaksi suuntamme oli kohti Flamingon kylpylää. Meillä kävi tuuri, koska tietämättämme kylpylässä oli juuri alkanut ’kaksi yhden hinnalla’ -kampanja, mikä on muuten voimassa ilmeisestikin ainakin arkisin helmikuun puoli väliin saakka. Kylpyläliput tulivatkin siis huomattavasti edullisemmaksi kuin mihin olimme varautuneet. Kylpylän aikuisten puoli oli aivan mielettömän ihana. Meidän lisäksemme kylpylässä oli ehkä kymmenkunta muuta asiakasta, joten saimme todella nauttia kylpylän rennosta, kiireettömästä tunnelmasta ilman hirveää ihmisvilinää ympärillä. Omaksi suosikikseni nousivat perinne- ja kristallisaunat sekä mineraalivesiallas. Tuossa altaassa veden alla soi musiikki ja kelluessa mineraalivedessä kuuntelimme muun muassa häissämme kirkossa soineen Can you feel the love tonight –kappaleen. Aika ihanat fiilikset ja muistot nousi tästä hetkestä! Testasimme myös kylpylän Cafe Mayan, jossa söimme pienet välipalat. Ruoka oli todella hyvää ja kohtuullisen hintaista. Menun tarjonta oli mukavasti vähän erilaista kuin ihan perinteinen nakki- tai kanakori. Vesipuiston puoli oli myös mielenkiintoinen, mutta meistä kahdesta ehkä enemmänkin se Larin juttu, koska tämän massuni kanssa minusta ei tällä hetkellä ole kaveria oikein vesiliukumäkiin ja hyppimään. Eli pelkkää plussaa Flamingon kylpylästä ja kannatti kyllä käydä testaamassa.

 

Kylpylän jälkeen matka jatkui Larin toisen serkun luokse, jossa vietettiin mukava hetki sukulaisten kanssa ruokaillen ja meitä oli muistettu taas ihanilla lahjoilla. Vauva sai Larin sedän vaimon kutoman aivan ihanan viltin, jollaiselle meillä itse asiassa onkin ollut tarve ja se on ollut vielä hankintalistalla, mutta eipä ole enää. Lisäksi vauva sai kauniit Pentikin lakanat. Australiasta asti oli vauvalle tuliaisiksi Larin serkku tuonut aivan supersöpöt koalasukat ja me saimme myös pöllöaiheiset, ihanat tyynynpäälliset.

WP_20160122_11_57_18_Pro_edited WP_20160122_11_58_08_Pro_edited WP_20160122_12_17_45_Pro_edited

Semmoinen Helsingin reissu meillä oli pääpiirteissään. Ihanaa oli nähdä taas paljon rakkaita ihmisiä ja päästä nauttimaan vähän talvilomastakin. Tosin sen verran hektiset pari päivää olivat, että uni maistui aika makeasti viime yönä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: