Äitiyslomaa odotellessa

Talviloma loppui sunnuntaihin ja uusi työviikko on jo menossa mukavasti yli puolen välin. Töihin paluu lomaviikon jälkeen on kyllä taas vähän verottanut voimavaroja, mutta onneksi ei ole nyt kuin vajaa kolme viikkoa työrupeamaa jäljellä ennen äitiyslomaa. Maanantaina pistin kuitenkin saman tien merkille töistä päästyäni, että neljältä iltapäivällä ei ole enää pilkkopimeää! Niin se päivä vain pitenee pikku hiljaa ja vapaa-aikaankin alkaa tulla lisää valoisia tunteja ja sitä kautta myös enemmän energiaa.

 

Äitiyslomaa olen kyllä jo odottanut aika tohkeissani ja itse asiassa tänään Larin kanssa varasimme jo valmiiksi ravintolasta pöydän sille illalle, kun jään äitiyslomalle. Ihanaa päästä päättämään työt hetkeksi ja siirtyä äitiyslomalle kääntäen elämässä jälleen yhdenlaisen uuden sivun ravintolaillallisen merkeissä ja kilistellä oman rakkaan kanssa uudelle alkavalle elämänvaiheelle ja kaikelle sille uudelle, mikä meitä jo aivan nurkan takana odottaa!

WP_20160127_21_48_06_Rich_edited

Viime viikonloppuna talvilomastamme nautimme muun muassa käymällä elokuvissa ja toki mukana oli taas leffaherkut, kuten perinteeseemme jo kuuluu. Leffaksi valikoitui tällä kertaa Steve Jobs, mikä oli kyllä todella mielenkiintoinen. Näyttelijöiltä hienot suoritukset ja tarina oli mielenkiintoinen, mutta ehkä hieman enemmän sisältöä olisin jäänyt kaipaamaan itse tarinalta. Steve Jobsin elämästä käytiin leffassa läpi vain muutamia isoimpia käänteitä, joten ehkä enemmän taustaa ja sitä mikä ei jo julkisuudessa ole aikaisemmin ollut olisin jäänyt kaipaamaan.

WP_20160123_17_40_16_Pro

Myös Nala pääsi nauttimaan talvilomasta täysillä kirjaimellisesti, koska viikonloppuna tuli myös ulkoiltua jäällä Nalan kanssa ja oli ihanaa nauttia vähän pidempään raikkaasta ulkoilmasta, kun viime aikojen kireät paukkupakkaset vihdoin lauhtuivat.

 

Mutta nyt vielä ennen nukkumaanmenoa ajattelin herkutella pakkasesta löytyvällä superihanalla suklaajäätelöllä, joka on huutanut minua jo tuolta pakastimen oven välistä hyvän tovin… 😀

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: