Jotain itselle

Viime aikojen ostokset ovat pääsääntöisesti olleet vauvan tarvikkeita ja vauvaa varten tehtyjä hankintoja. Niinpä oli ihanaa päästä tänään ostamaan jotain ihanaa pitkästä aikaa myös minulle. Vaikka ostokseni, imetysliivit, vauvan tuloon liittyvätkin, niin silti hyvälle mielelle sai se ajatus, että sai ostaa pienen palan luksusta itselle. Larille sanoin jo aiemmin, että voin ostaa ja käyttää käytettyjä, kirpparilta löydettyjä äitiys- ja imetysvaatteita aivan surutta, koska niiden ei mielestäni todellakaan välttämättä tarvitse kaikkien olla uusia, kun käytettynäkin hyviä on saatavissa, mutta imetysliiveihin haluan panostaa kunnolla. Haluan laadukkaat liivit, jotka kestävät ehjänä ja hyvännäköisenä pesusta toiseen läpi imetysajan, tuntuvat päällä hyvältä ja näyttävät kauniilta. Kysyinkin yhdeltä ystävältäni, jolla on kokemusta jo kahden lapsen imetyksestä, vinkkiä laadukkaista imetysliiveistä. Hän kehui minulle Change-nimistä alusvaateliikettä, jolta löytyy kivijalkamyymälä täältä Jyväskylästäkin, ja suositteli asioimaan siellä superhyvän palvelun ja laadukkaiden tuotteiden vuoksi.

 

Ystäväni suosituksesta suuntasin siispä tänään liiviostoksille Changeen ja nyt tuntuu kyllä siltä, etten enää ikinä astu jalallanikaan mihinkään toiseen alusvaateliikkeeseen tai tavaratalojen alusvaateosastoille. Changessa palvelu oli ihanan ystävällistä ja positiivista ja myyjä oli kyllä alansa rautainen ammattilainen. Oikea malli ja koko löytyi vaivatta myyjän avustuksella ja liivit tuntuivat päällä aivan ihanilta. Kun lähdin liikkeestä ehkä maailman ihanimmat imetysliivit mukanani, oloni oli todella onnellinen ja Suomessa harvoin saa tällaista ostoskokemusta ihan vain palvelun vuoksi. Tunsin oloni kauniiksi ja hoikaksi, vaikka olenkin raskaana. Tämäkin johtui ihan vain siitä, miten myyjä ihasteli vauvavatsaani, että miten se voi olla noin siro, vaikka olen synnyttämässä maaliskuussa! Omasta mielestäni vauvavatsani on jo hurjan iso, mutta myyjän sanat saivat kyllä todella hyvälle mielelle.

WP_20160130_13_57_55_Pro_edited

Eipä siis tarvitse miettiä kahta kertaa, mihin suuntaan synnytyksen jälkeen ostamaan toiset imetysliivit tai että mihin suuntaan ostamaan uimapukua keväämmällä, kun olen synnytyksestä palautunut, koska uusi uimapukukin olisi ostoslistalla.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: