Helmikuu

Helmikuu alkoi eilen minun osaltani vapaapäivällä, koska viimeistä lauantaivuoroviikkoa viedään ennen äitiyslomaa, joten työviikko pyörähti käyntiin vasta tänään omalta osaltani. Nyt onkin hyvä hetki katsahtaa hieman eteenpäin, että mitä helmikuussa onkaan odotettavissa.

 

Helmikuu on ainakin leipurin unelmakuukausi, koska kuu on pullollaan juhlapäiviä, joina on tapana leipoa kaikenmoisia ihania herkkuja. Ainakin näin nopeasti mietittynä tuloillaan olisi Runebergin päivä, Laskiainen ja Ystävänpäivä. Meillä ajatuksena on herkutella ainakin Runebergin tortuilla ja laskiaispullilla!

 

Kuukauteen mahtuu myös äitiyslomalle siirtyminen ja ravintolasyömingit tätä hetkeä ja tulevaa juhlistamaan. Juhlasta puheen ollen loppukuusta pääsemmekin sitten juhlistamaan rakasta kummipoikaamme hänen ristiäistensä merkeissä ja suurella mielenkiinnolla odotammekin jo nimiuutisia!

 

Tammikuun tehtävälistastamme vauvan tuloon liittyen selvisimme kunnialla ja kaikki tammikuulle mietityt tehtävät saimme hienosti hoidettua. Sitten olisikin aika siirtyä helmikuun tehtävälistan kimppuun, jossa tehtävät liittyvät pitkälti jo vauvan huoneen järjestelyyn ja huonekalujen kasaukseen. Varastohuoneestamme olisi siispä ihan oikeasti alettava muokkaamaan vauvanhuoneen näköistä soppea. Tämän projektin kanssa joudumme vielä hetkisen kuitenkin odottelemaan, koska tilaamamme tapetti ei ole vielä saapunut postista ja tuon huoneen järjestely pitäisi kaiketi aloittaa nimenomaan tapetoinnista ennen kuin sinne kannattaa alkaa kasailemaan huonekaluja paikoilleen. Onneksi tapetin pitäisi saapua jos ei jo tällä viikolla niin viimeistään ensi viikon aikana.

WP_20160130_14_36_46_Pro_edited1_edited

Tulossa on siispä touhukas herkuttelukuukausi! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: