Mielitekoja

Tänään oli kyllä sen verran eksoottinen ruoka helmikuulle, että ihan voi miettiä, että niin mitkä raskausajan mieliteot?! 😀 Ruokapöytään valmistettiin nimittäin riisipuuroa ja sekahedelmäsoppaa. Riisipuuroa minun on tehnyt mieli jo parin päivän ajan, joten sitähän oli sitten pakko saada ja kylläpä maistui hyvälle.

WP_20160204_19_49_37_Pro_edited WP_20160204_19_52_29_Pro_edited WP_20160204_19_52_38_Pro_edited

Toinen herkku, jota uppoaisi tällä hetkellä litratolkulla, on kuuma kaakao. Se vaan maistuu myös niin hyvälle! Onneksi nämä mieliteot ovat vielä suhteellisen inhimillisellä tasolla eli esimerkiksi laastia ei ole vielä tehnyt mieli alkaa seinästä raaputtelemaan lautaselle. 😀

WP_20160203_18_17_28_Pro_edited

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: