Ystävien ja perheen kanssa vietettyä aikaa

Ystävänpäivästä starttasikin melkoinen ylisosiaalinen tohinaviikko minun mittapuullani mitattuna. 😀 On nimittäin tälle kotihiirelle nyt tällä viikolla joka päivälle kaikenlaista puuhaa ystävien ja perheen kesken. Olohuoneemme seinää koristaakin ihana taulu, joka muistuttaa tärkeistä ystävien ja perheen kanssa vietetyistä hetkistä. Tauluun olemme keränneet monia kuvia niin minun kuin Larinkin menneisyydestä, missä on kuviin ikuistettu hetkiä rakkaiden ihmisten parissa. Tämä viikko myös näyttäisi olevan ohjelmaltaan juuri sellainen. Viikko sisältää paljon ystävien ja perheen kanssa vietettyjä hetkiä.

WP_20160216_16_21_09_Pro_edited

Maanantaina vietimme äitini kanssa mukavan herkutteluhetken Amarillossa myöhäisen lounaan merkeissä. Tarkoituksemme oli hieman juhlistaa muun muassa vauvaa, alkavaa äitiyslomaani ja onhan tämä tietysti vanhemmillemmekin ensimmäisen lapsenlapsi, jota tässä odotellaan, joten onhan siinä jo juhlimisen aiheita.

WP_20160215_15_19_31_Pro_edited

Illalla sitten naapurimme tulikin meille auttamaan vauvan huoneen tapetoinnissa, koska minä ja Lari olemme tapetoinnin suhteen kyllä niin peukalo keskellä kämmentä, että mikäli tapetointi olisi jäänyt jommankumman meidän vastuulle, niin voin sanoa, että olisi jäänyt tapetoimatta! Onneksi kuitenkin naapurimme näppäränä remonttimiehenä osasi homman sata kertaa paremmin kuin kumpikaan meistä, joten tapetti saatiin nopeasti ja siististi seinään. Nyt olenkin päivän verran vain ihastellut tapettia, koska se antoi kyllä vauvan huoneelle tosi kivan ilmeen. Iso kiitos siispä tapetointiavusta remonttimestarille!

WP_20160215_21_42_05_Pro_edited

Tänään illalla onkin sitten tarkoitus viettää Larin kanssa ihana hetki ravintolassa, kuten jo aiemminkin olen maininnut. Tänäänhän olisin virallisesti jäänyt äitiyslomalle, joten nyt vuorossa on sitten äitiyslomani ja yhteisen muuttuvan tulevaisuutemme juhlistaminen Larin kanssa. Loppuviikolle on luvassa vielä useammankin ystävän ja sukulaisen treffaamista sekä reissu Poriin näkemään Larin perhettä ennen kuin vauva syntyy ja sitoo meidät sitten hetkeksi ihan vain tänne kotimaisemiin. Ystävänpäivä muistuttaa kyllä sopivasti aina vuoden välein, miten tärkeitä kaikki lähellämme olevat ihmiset ovatkaan ja miten ihanaa on, kun ympärillä on ihmisiä, joiden kanssa voi viettää mitä moninaisempia ja ikimuistoisimpia hetkiä.

 

2 Replies to “Ystävien ja perheen kanssa vietettyä aikaa”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: