Maaliskuu

Maaliskuu eli toisin sanoen kevät pyörähti käyntiin tällä viikolla! Kevättä täällä kyllä kovasti odotellaankin, koska meille se tuo mukanaan hurjasti kaikkea uutta! Sen lisäksi, että päiviin tulee lisää valoa ja pikku hiljaa luonto alkaa heräilemään talviuniltaan, niin täällä odotellaan jo lähes kuumeisesti esikoisemme syntymää. Maaliskuuhun alkupuhtia hain ystävän kanssa maanantaina Pannukakkutalosta, jossa itse kävin nyt vasta ensimmäistä kertaa. Vadelma-valkosuklaapannari ja kuningatar-valkosuklaajäätelö olivat kyllä melkoisen lyömätön yhdistelmä. Aivan taivaallisen hyvä herkutteluhetki ja tietysti myös löpinät ystävän kanssa antoivat hyvän alkusysäyksen alkavaan maaliskuuhun ja kruunasi päättyvän talven sekä helmikuun.

WP_20160229_19_00_34_Pro_edited

Toistaiseksi kevään väriloistosta vastaa ainoastaan ruokapöydällämme upeina kukkivat tulppaanit ja ikkunasta maisema on vielä hyvinkin talvinen, mutta uskoisinpa, että jo tässä maaliskuun aikana maisema alkaa hiljalleen muuttumaan keväisempään suuntaan.

WP_20160303_13_03_27_Pro_edited

Talvisesta maisemasta huolimatta ainakin päivien valoisuus on jo selvä merkki keväästä ja heräilevän luonnon värejä odotellessa päiviin värejä saa vaikkapa maittavasta hedelmäsalaatista, niin ei mene ihan herkutteluksi tämä raskausaikakaan. WP_20160301_22_29_25_Pro_edited

Kotona meillä on käynnissä touhut vauvan tuloa varten. Vauvan huone valmistuu hiljalleen ja tässä parhaillaan odotan verhokangasta postista saapuvaksi, jotta pääsisin ompelemaan vauvan huoneeseen pöllöverhot, kuinkas muutenkaan! Kehto pedattiin vauvaa varten valmiiksi eilen. Patja ja peitto saivat ylleen puhtaat, äitiyspakkauksen ihanat luontoaiheiset lakanat ja päälle päiväpeitoksi laitettiin Larin sedän vaimon kutoma ihana vauvan viltti, jossa on kyllä niin kauniit värit. Kehto odottelisi siis jo kovasti uneen tuuditettavaa tuhisijaansa, mutta josko tuo vauva vielä muutaman viikon malttaisi uinua tuolla vatsan puolella.

WP_20160304_11_59_30_Pro_edited WP_20160304_12_00_02_Pro_edited WP_20160304_12_00_18_Pro_edited

Viime päivät ovat muutenkin kuluneet pitkälti vauvan tuloon valmistautuessa. Vauvan kaikki vaatteet ja muut tekstiilit on pesty jo valmiiksi ja viikattu kaappiin. Meillä siispä maaliskuun suurimpana juttuna varmastikin on vain synnytyksen odottelu. Jos paljonkin heilahtaa yliajalle, niin voi olla, että vauva syntyy vasta huhtikuun puolella, mutta hyvin suurella todennäköisyydellä jo maaliskuussa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: