Ruokafiiliksiä viikonlopulta

Tämä viikonloppu alkoi supermukavalla yllätyksellä. Larin työkaveri, joka itselleni on vain naamatuttu, oli leiponut herkullisen suklaa-kinuskikakun ja tuonut sitä töihin työkavereilleen. Hän oli käskenyt Laria tuomaan myös vaimolle kakkupalan. Saimme siispä perjantain päivälliselle mitä herkullisimman jälkiruuan ja tällaisella yllätyksellä oli ihanaa aloittaa viikonloppu. Aina sitä ei tule ajatelleeksikaan, miten pienillä asioilla voi vaikuttaa toisten ihmisten fiiliksiin ja että pienet yllätykset ja tällaiset ystävälliset teot ja eleet voivat olla sanoinkuvaamattoman ihania ja kääntää apeankin tunnelman hetkessä positiivisen puolelle.

WP_20160304_19_09_33_Pro_edited WP_20160304_19_10_01_Pro_edited

Tänään ruokapöydässä onkin sitten ollut jos jonkinmoista väriä. Päivällä välipalaksi herkuttelin mehukkailla hedelmillä ja päivälliseksi valmistui tacot. Pitkään aikaan ei meillä tacoja ollutkaan ollut. Yleensä texmex-ruuasta pöytäämme valikoituu tortillat, vaikka tacotkin ovat aivan yhtä suurta herkkua. Tacoista tulikin muistoja mieleen Mexicon häämatkaltamme, vaikka suomalaiseen tapaan nautitut tacot ovatkin kaukana Mexicossa nauttimistamme tacoista. Mexicossa tacot olivat pehmeitä nachojen makuisia lättyjä ja huomattavasti pienempiä kuin suomalaisten kauppojen hyllyiltä löytyvät rapeat taco-kuoremme. Mexicossa tacon sisään ei sullottu täytteitä suomalaiseen tyyliin montaa eri sorttia, vaan lätty täytettiin mausteisella pulled porkilla sekä marinoidulla, tulisella sipulisilpulla ja tämä komeus ahmittiin sitten napaan ja ehkä toinenkin ja kolmaskin… Näitä herkullisia tacoja tuli syötyä aika monta kahden viikon aikana Mexicon matkallamme.

WP_20160305_14_13_34_Pro_edited WP_20160305_14_14_00_Pro_edited WP_20160305_17_23_49_Pro_edited WP_20160305_17_24_08_Pro_edited WP_20160305_17_34_04_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: