Ihanaa naistenpäivää!

Tosiaan otsikonkin mukaisesti sehän olisi naistenpäivä vuorossaan nyt, joten ihanaa naistenpäivää kaikille ihanaisille naisille! Toki ei pidä unohtaa sitä, että jokaisen meistä, oli sitten nainen, mies, aikuinen tai lapsi, kuuluu olla arvossaan joka päivä, eikä vain kalenteriin merkittynä yhtenä päivänä vuodessa. Nyt kun naistenpäivää kuitenkin tänään juhlitaan, niin nautitaan siitä kuka mitenkin. Minulle kuulemma olisi luvassa illalla pienimuotoinen hemmottelu kasvohoidon muodossa à la Lari! ❤ Toivottavasti myös kaikille muillekin naisille tämä päivä tuo mukanaan jotain pientä kivaa arjen keskelle, koska ollaanhan me naiset vaan melkoisia pakkauksia! Hyvä me!

WP_20160305_17_23_49_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: