Maaginen raja ylitetty

Nyt on siispä se maaginen raja ylitetty, että vatsassani kasvava vauva lasketaan täysiaikaiseksi ja nyt syntyessään se ei enää olisi keskonen. Itse asiassa vauvan pitäisi olla jo yli kolmekiloinen! Synnytyshän tavallisimmillaan käynnistyy +/- 2 viikkoa lasketusta ajasta ja eilen pyörähti käyntiin 39. raskausviikko, mikä tarkoittaa sitä, että laskettuun aikaan on tuo 14 vuorokautta aikaa. Nyt täällä siispä ihmetellään ja odotellaan, että mikä onkaan se päivä, kun nokka näyttää kohti synnytyssairaalaa. Synnytykseen tosiaan voi nyt olla aikaa päivä tai 4 viikkoa, joten hyvin jännittäviä hetkiä elellään.

WP_20160311_10_46_19_Pro_edited
Raskausviikko 38+2
WP_20160310_12_00_12_Pro_edited
Nala ei ota stressiä synnytyksen odottelusta 😀

Arkeen kuuluu siispä ihan tavallisia kotitouhuja ja enää ei päiviin ole sisällytetty mitään kovin suuria suunnitelmia. Tänä viikonloppuna olisi tarkoitus viimeistellä vauvan huone valmiiksi ja eilen puolestaan oli Larin vuoro nauttia kasvohoidosta à la vaimo. Pari päivää olen nyt myös touhunnut vauvan huoneeseen tulevan nojatuolin kimpussa, jota olen päällystänyt uudelleen. Tuo projekti alkaa olla loppusilausta vaille maalissa, joten siitäkin on tarkoitus viikonlopun aikana laittaa kuvia tänne blogiin.

WP_20160310_20_24_31_Pro_edited WP_20160310_20_25_09_Pro_edited

 

One Reply to “Maaginen raja ylitetty”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: