Treffeillä

Eilen oli hyvä ilta suunnistaa treffeille Larin kanssa. Eihän tässä tosiaan tiedä, milloin lähtö sairaalaa kohti koittaa, joten päätettiin piristää arkea käymällä ulkona syömässä. Seuraavaan tällaiseen mahdollisuuteen kun voi mennä sitten tovi jos toinenkin, että päästään kahdestaan ulos syömään kaikessa rauhassa vain toistemme seuraan keskittyen. Tänään tuli kalenterissakin 39. raskausviikko täyteen ja huomenna pyörähtää sitten 40. raskausviikko käyntiin. Viikko siispä enää aikaa laskettuun aikaamme!

 

Ravintolaksi valikoitui tällä kertaa Shalimar. Katsoin maanantaina telkkarista Intian ruokakulttuuria käsittelevää kokkiohjelmaa ja erilaiset curryt ja kormat saivat veden herahtamaan kielelle jo silloin. Jyväskylästä löytyvä Shalimar-niminen intialaista ruokaa tarjoava ravintola on mielestäni aivan lyömätön ja yksi suosikkiravintoloitani Jyväskylässä. Kaukoidän keittiöistä lisäksi intialainen keittiö on ehkäpä oma suosikkini. Vaikka esimerkiksi kiinalaisesta, japanilaisesta ja thai-keittiöistä löytyy myös taivaallisen hyviä herkkuja, niin intialainen on vaan omasta mielestäni ykkönen. Nam!

WP_20160315_18_04_20_Pro_edited

Tilasimme pöytään valkosipuli-naanleipää, raitaa, naudasta valmistettua Rizalaa ja kanasta valmistettua Kormaa. Aivan älyttömän hyviä olivat kaikki ruuat. Voi kun olisikin intialaista ruokaa saatavilla joka päivä!

WP_20160315_18_21_01_Pro_edited WP_20160315_18_20_02_Pro_edited WP_20160315_18_25_04_Pro_edited WP_20160315_18_25_40_Pro_edited WP_20160315_18_25_29_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: