Viimeinen viikko ennen laskettua aikaa

Tänään pyörähti käyntiin 40. raskausviikko. Kun tämä viikko saadaan päätökseensä, niin sitten koittaisikin jo laskettu aika. Kuluneella viikolla raskaus on tuonut minulle mukanaan lisää uusia oireita ja kovenevia iskias- ja lonkkakipuja. Käveleminen alkaakin olla aika kipuilevaa vaappumista, joten nyt on hyvä syy käyttää suurin osa ajasta vaan lepäämiseen, rauhoittumiseen ja olemiseen. Tosin ei minusta taida olla siihen, että ihan toimettomana päivät makaisin. Ainahan sitä vähän jotakin tulee touhuiltua ajan kuluksi. Nyt kuitenkin alkaa olla ne hetket käsillä, kun voisin ihan hyvin lähteä jo synnyttämään eli minun puolestani vauva on jo aivan tervetullut tähän maailmaan. Luulenpa kuitenkin, että tämä vauva on päättänyt odotella vielä lämpimämpää kevätaurinkoa saapuvaksi ennen syntymäänsä.

WP_20160317_12_20_28_Pro_edited
Rv 39+1

  WP_20160317_12_24_02_Pro_edited WP_20160317_12_24_55_Pro_edited

Tänään olen miettinyt paperille listaa sairaalaan mukaan pakattavista tavaroista. Vauvalle ja minulle on omat listansa sekä omat sairaalakassit, jotka olen myös pakannut jo valmiiksi, niin pitkälle kuin voin tässä vaiheessa. Eipähän sitten h-hetken koittaessa tarvitse alkaa miettimään, että mitä pitikään pakata mukaan ja että onko kaikki tarvittava mukana. Nalalle toki pitää pakata myös oma reppunsa valmiiksi, koska Nala lähtee synnytyksen käynnistyttyä parin päivän reissulle vanhempieni luokse hoitoon.

WP_20160317_14_39_54_Pro_edited
Sairaalakassit ja turvakaukalo jo valmiina lähtöön. Minun kassista tosin voisi päätellä, että olen lähdössä lomailemaan johonkin auringon alle, mutta kyllä tuokin kassi ihan sairaalaan on tarkoitus ottaa mukaan. 😀
WP_20160316_19_30_16_Pro_edited
Nalalle pakataan myös oma reppu. 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: