Blogin 1-vuotispäivä!

Tänään blogini täyttää yhden vuoden. Luin juuri, mitä tulikaan kirjoiteltua blogiin ihan ensimmäisenä. Ensimmäinen postaukseni vuosi sitten käsitteli kevään tuloa ja kerroin pilkkireissustamme järven jäällä, nuotiolla istumisesta ja olimme tuolloin nähneet myös kevään ensimmäisen joutsenparin. Ihka ensimmäisen blogipostaukseni löydät tämän linkin takaa, mikäli kiinnostaa käydä vilkaisemassa, mistä kaikki alkoikaan.

 

Blogin nimeä pohdin pitkään tuolloin vuosi sitten. Monta nimivaihtoehtoa pyöri mielessäni, mutta kun googlasin ideoitani niin huomasin, että monet nimet olivat joko sellaisenaan tai hyvin samankaltaisena jo käytössä jollakin toisella blogilla enkä tietystikään halunnut sellaista nimeä omalle blogilleni. Vestaan päädyin mietittyäni, että mitä aiheita tulisin blogissani käsittelemään. Koska kyseessä oli arkista elämääni käsittelevä lifestyleblogi, jossa tulisin kirjoittamaan juttuja arkeen ja juhlaan liittyvistä iloista, kodista, perhe-elämästä ja parisuhteesta, matkoista, ruuasta ja elämästämme koiruuden kanssa, niin nimeksi sopi hyvin tällainen kodin jumalattaren boksi tai laatikko. Vesta oli siis tosiaan antiikin Roomassa kotilieden ja tulisijan jumalatar. Vesta box taas tarkoittaa pientä, metallista valmistettua tulitikkurasiaa, jota käytettiin 1800-luvulta alkaen, ja tämä rasia oli nimetty nimenomaan tämän tulisijan jumalattaren, Vestan, mukaan, jotta ihmisten tulitikut pysyisivät kuivana rasiassa ja niillä saisi helposti sytytettyä kodeissa uunit ja lyhdyt. Sellainen tarina blogini nimen takaa löytyy ja nyt vuosi tuon nimipohdinnan jälkeen meillä onkin hiukan erilaiset nimipohdinnat tällä hetkellä meneillään.

 

Vuoden mittaisen blogiharrastukseni aikana parasta tässä on ollut se, että olen saanut kirjoittaa. Paljonhan tänne blogiin onkin tullut julkaistua kuvia elämästämme ja juttuja on tullut kerrottua laidasta laitaan. Blogin jutut olen tietoisesti halunnut pitää positiivisena ja jättää aihealueista pois valitukset ja marmatukset. Mielestäni blogissa on ollut kiva jakaa lukijoiden kanssa niitä elämän kivoja juttuja, joista saa energiaa ja positiivisuutta arkeen, sitä kun ei mielestäni voi koskaan olla liikaa. Toivottavasti tämä linjaus on ollut lukijoidenkin mieleen.

 

Vuoteen on mahtunut aika paljon kaikenmoista. Blogissa olen ihastellut eri vuodenaikoja, kertonut useammastakin reissustamme, julkaissut monen monta ruoka-aiheista juttua ja reseptejä parhaista tuotoksistamme sekä tietysti on seurailtu pitkän matkaa raskauttani, joka nyt on jo aivan loppusuoralla. Myös Nala on päässyt moneen juttuun mukaan ihastuttamaan omalla valloittavuudellaan. Ensi vuonna varmastikin jatketaan paljolti samojen aiheiden äärellä, tosin raskaus vaihtuu vauva-arkeen ja ulkomaan matkoja saamme nyt hiukan odotella ennen kuin taas päästään ihastelemaan maailmaa vähän kauemmas täältä kotikonnuilta.

 

Itse asiassa nyt blogin vuosipäivän tienoilla tekemisemme olivat hyvin samankaltaisia kuin vuosi sitten. Eilen suuntasimme nimittäin jäälle ulkoilemaan ja nauttimaan ihanasta auringosta, aivan kuten vuosi sitten. Tällä kertaa tosin pilkit jätettiin kotiin, koska oma kuntoni ei enää oikein anna periksi retkijakkaralla istuskelua tuntitolkulla. Kävimme kuitenkin jäällä hieman nauttimassa ulkoilmasta, lähinuotiolla paistoimme makkaraa ja Nala sai purkaa energiaansa juoksemalla pitkin poikin jään pintaa.

WP_20160320_12_48_03_Pro_edited WP_20160320_12_45_41_Pro_edited WP_20160320_12_46_59_Pro_edited WP_20160320_12_47_07_Pro_edited WP_20160320_12_49_40_Pro_edited WP_20160320_12_49_33_Pro_edited WP_20160320_13_22_41_Pro_edited WP_20160320_13_30_28_Pro_edited WP_20160320_13_23_53_Pro (2)_edited WP_20160320_13_32_15_Pro_edited WP_20160320_13_32_29_Pro_edited

Ja koska viikonloppuna päästiin jo pääsiäistunnelmiin palmusunnuntain ja virpojien merkeissä, niin herkuttelimme myös mämmillä ja vaniljakastikkeella, josta Lari taiteili meille kauniit annokset, vaikka ei uskoisi, että se on edes mahdollista, kun mämmistä puhutaan.

WP_20160320_17_38_26_Pro_edited

Onnea 1-vuotiaalle blogilleni!

WP_20160320_17_02_27_Pro_edited
Larilta sain tulppaaneja perjantaina ison kimpun ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: