Laskettu aika

Tänään on sitten se maaginen päivämäärä, jota on alusta asti odotettu ja tähän päivään niitä päiviä on laskettu. 23.03… Laskettu aika. Nähtäväksi jää onko vauvamme täsmällinen vai vieläkö leppoinen elämä masun sisässä maistuu. Vielä ei ole ainakaan ollut minkäänlaisia tuntemuksia synnytyksen käynnistymisestä, vaikka noita merkkejä tässä on jo pari viikkoa odoteltukin.

WP_20160323_12_05_29_Pro_edited
Rv 40+0

 

Perheemme ja kaverimme ovat kovasti veikkailleet jo muun muassa vauvan syntymäpäivää. Oma arvaukseni on, että vauva viihtyy masussa vielä 4-5 päivää yli lasketun ajan. Jo aiemmin raskauden edetessä mietin, että milloin vauva mahtaa syntyä ja olin jo silloin kovasti sitä mieltä, että sen verran pitkään ainakin saadaan odottaa, että kalat vaihtuu sarvipääksi. Minun ja Larin geeneillä ei vain voi tulla horoskooppimerkiltään kaloja. Meidän räiskyvät temperamentit kun yhdistää, niin lopputulos on kyllä varmastikin kaikkea muuta kuin vietävissä oleva, tunteellinen, herkkä ja arka kalat. 21.3. kalat vaihtuivat oinaaksi, joten lapsemme horoskooppimerkki tulee siispä olemaan oinas, sarvipää. Juuri sitä mitä meiltä voi odottaa: kärsimätön, impulsiivinen, energinen, innostuva, aloitteellinen… Oinaan elementti on tuli, kuten minullakin leijonana. Kun vauva syntyy, niin perheessämme onkin sitten neitsyt, leijona sekä oinas. Siitä sitten vain harmonista perhearkea rakentamaan!

adler-aries[1]

Kuva: Photo credit: Atelier Teee via Foter.com / CC BY-NC-ND

 

Synnytystä odotellessa tässäkin kotihiiressä on herännyt vieläkin voimakkaammin pesänrakennusfiilis, nimittäin kovasti pyörii mielessä tekemättömät työt. Ennen vauvan tuloa pitäisi joka nurkan olla siivottu ja kodin kiiltää lattiasta kattoon. Samalla viimeisen viikon aikana tämä kotihiiri on vetäytynyt omiin oloihinsa kodin seinien sisäpuolelle entistäkin visummin. Toki tilanteeseen vaikuttaa myös se, että liikkuminen on mennyt niin kivuliaaksi, ettei paljon ruokakauppaa pidemmälle haluakaan tässä vaiheessa enää lähteä, mutta myös samalla on vahvistunut tunne siitä, että haluaa vain rauhoittua omiin oloihinsa odottelemaan synnytystä ja vauva-arjen alkamista. Joka tapauksessa positiivisin mielin tämä mökkihöperö täällä odottelee omaa, pikku-Oinastamme syntyväksi!

WP_20160323_12_07_20_Pro_edited

2 Replies to “Laskettu aika”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: