Grillikausi avattu

Pääsiäiseen meillä kuului tänä vuonna myös grillikauden avaus. Tosin mitään makkaraa ihmeellisempää ensimmäisellä kerralla ei grillattu, mutta tulipahan Larin kaivettua grilli esille talviteloilta ja puhdistettua grilli huolellisesti ensin polttamalla ja kuumentamalla grilli läpikotaisin ja sitten harjaamalla metalliharjalla puhtaaksi. Viime kesänä grillailut jäivät meidän osalta aika vähäiseksi, koska alkuraskauden pahoinvoinnin alettua jopa savun haju sai minut todella huonovointiseksi saati, että olisin voinut syödä sellaista ruokaa, jossa oli savun hajua tai makua. Niinpä tänä keväänä Larilla oli entistäkin kovempi hinku saada grilli pitkästä aikaa käyttöön. Itselleni savun haju ei enää tee huonoa oloa, mutta en ole vielä raskauden aikana uskaltanut pistää suuhuni mitään grillattua tai esimerkiksi nuotiolla paistettua. Palataan minun osaltani grilliruuan pariin sitten, kun vauva on syntynyt. Eilen Lari kuitenkin pääsi ensimmäiset makkarat talven jälkeen grillaamaan ja voi tuota onnen hetkeä! Grillikesää siispä vain odotellessa, vaikka meidän pihassamme onkin vielä aika talvinen näky!

WP_20160327_19_43_06_Pro_edited
Onnellinen grillaaja!

WP_20160327_19_43_20_Pro_edited WP_20160327_19_44_42_Pro_edited WP_20160327_19_45_07_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: