Kumman näköinen vauva meille on tulossa?

Tässä päivien kuluessa on tullut paljon mietittyä myös sitä, miltä vauva tulee näyttämään. Onko vauva kopio minusta vai isästään vai onko piirteet sekoittuneet tasaisesti? Meillä molemmilla on omista suvuistamme periytyneitä voimakkaita piirteitä ja on mielenkiintoista päästä näkemään, että mitkä näistä piirteistä ovat siirtyneet myös lapsellemme. Esimerkiksi nenämme ovat aivan erilaiset. Onko vauva perinyt isältään korkean, suoran nenän vai minun pottunenän? Tai saako vauva minun leveät leukaperät vai Larin siron, kapean leuan? Kummanko silmät lapsi perii? Myös monet ilmeet ja eleet selkeästi periytyvät. Esimerkiksi isäni puolella isälläni, hänen siskollaan sekä heidän äidillään on eräs aivan samanlainen ilme, joka tulee esille tietyllä tavalla heidän hymyillessään. Periiköhän lapsemme tällaisia suvuista tuttuja eleitä ja ilmeitä itselleen myös? Mielenkiinnolla odotan kyllä jo, että näen millainen tuotos sitä on saatu aikaiseksi. Ainoat piirteet, joista voisin jo tässä vaiheessa olla suhteellisen varma, ovat tummat hiukset ja siniharmaat silmät. Näissä piirteissä kun ei hirveästi ole eroa minun ja Larin välillä eikä liioin perheissämmekään, sillä vaaleaverikköjä ei suvuissamme juurikaan ole ja silmien väri kaikilla on aika perinteisen suomalainen harmaa eri värivivahteilla.

 

Testasin netistä löytämääni kuvageneraattoria ja tässäpä näette tämän generaattorin ennustuksen, että miltä lapsemme voisi tulla näyttämään oli tulokas sitten tyttö tai poika! 😀

WP_20160227_11_26_03_Pro_edited_edited1
Nämä kasvokuvamme latasin kuvageneraattoriin
2016032805585656f90e708123a[1]1
Ja tässäpä generaattorin näkemys sekä tyttö- että poikaversiona lapsestamme 🙂

One Reply to “Kumman näköinen vauva meille on tulossa?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: