Täytetty pannukakku

Tällaisella ruualla meillä herkuteltiin tänään ja tuli niin superhyvä ruoka, että ajattelin laittaa ohjeen jakoon tänne blogiinkin.

 

Täytetty pannukakku

WP_20160329_21_01_32_Pro_edited

Pannukakku:

 • 8dl maitoa
 • 4 kananmunaa
 • 5,5dl vehnäjauhoja
 • 1tl suolaa

 

Täyte:

 • 140g pekonia
 • 150g kinkkua
 • 1 iso sipuli
 • 1 paprika
 • 2 tomaattia
 • 200g aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa
 • ripaus mustapippuria
 • ripaus kuivattua basilikaa

 

Pinnalle:

 • juustoraastetta

 

Aloita pannukakun valmistamisesta. Sekoita kaikki pannukakun aineet kulhossa vispilällä sekoittaen ja anna tekeytyä puoli tuntia. Kumoa taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa uunin keskitasossa puoli tuntia. Tämä ohje on leveälle uunipellille mitoitettu. Tavallisen kokoiselle uunipellille kannattaa tehdä hieman pienempi annos. Anna pannarin jäähtyä paistamisen jälkeen. Kumoa pannukakku toiselle leivinpaperille ja irrota leivinpaperi pohjasta. Valmista pannukakun valmistuessa myös täyte. Pilko ainekset valmiiksi. Aloita paistamalla pekonikuutioita paistinpannussa, lisää sipuli kuullottumaan sekaan. Lopuksi lisää sekaan pilkotut kinkut, paprika ja tomaatit. Paista hetki ja mausta mustapippurilla ja basilikalla. Siirrä täyte pois liedeltä ja sekoita täytteeseen tuorejuusto. Anna täytteen tekeytyä ja jäähtyä. Kun pannari ja täyte on jäähtynyt ja pannari on kumottu, niin levitä täyte pannukakun päälle ja kääri rullalle. Ripottele päälle hieman juustoraastetta ja paista vielä 10-15 minuuttia uunin ylätasolla, jotta juusto sulaa ja ottaa hiukan väriä pintaan. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

WP_20160329_21_05_44_Pro_edited WP_20160329_21_05_29_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: