Vauvakirja

Halusin ostaa ehdottomasti esikoisellemme vauvakirjan, johon voisimme kerätä vauva-ajan muistot talteen. Larista sekä minusta on molemmista lapsena täytetty myös vauvakirjaa ja mielestäni on mukavaa aina välillä selailla omaa vauvakirjaa ja katsoa, että mitäs kaikkea sitä vauva-aikana on tapahtunutkaan. Myös Larin vauvakirjaa on tullut pari kertaa selailtua ja kivoja muistoja on sinnekin keräilty talteen Larin lapsuudesta.

 

Päänvaivaa vauvakirjan ostamisessa meinasi tuottaa kirjojen liian runsas valikoima. Vauvakirjoja tuntuu olevan ihan joka lähtöön eli varmasti löytyy jokaiselle perheelle kyllä ainakin mieluinen. Valinnanvapaushan on vain plussaa, mutta itselleni tämä aiheutti vähän pidemmän pohdinnan, että mihin kirjaan me sitten päätyisimme. Kävin katselemassa kirjoja pariinkin eri otteeseen kirjakaupoissa ja myös netistä tuli selailtua tarjontaa.

WP_20160401_13_59_19_Pro_edited WP_20160401_14_00_17_Pro_edited

Vauvakirjojen sisällöissä on myös paljon eroja. Osassa kirjoissa täytetään muistot vain ensimmäiseltä vuodelta kun toisissa kirjoissa taas lapsuusajan muistoja kerätään koulun alkuun saakka. Itse päädyin sisällöltään mielestäni aika laajaan Mauri Kunnaksen vauvakirjaan, jonka sivuilla seikkailevat muun muassa ihanat Koiramäen hahmot ja kukapa voisi vastustaa Herra Hakkaraista. Lisäksi kirja on Suomessa valmistettu ja suomalaista alkuperää sisältöään myöten muutenkin, joten siinäkin mielessä tämä oli todella hyvä valinta. Valitsemassamme vauvakirjassa on tilaa kirjoitella muistoja niin odotusajalta, syntymästä, ristiäisistä, vauva-arjesta, kasvusta ja kehityksestä, synttäreistä, matkoista, ensimmäisestä joulusta, eskarista ja vaikka mistä. Tilaa on myös valokuville ja piirrustuksille.

WP_20160401_14_01_49_Pro_edited WP_20160401_14_04_23_Pro_edited WP_20160401_14_03_28_Pro_edited

Nyt puuttuu enää vain kirjan päähenkilö! Saisi alkaa vauva jo syntymään, niin pääsemme täyttämään muistoja talteen vauvan ihka omaan kirjaan! ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: