Pieni, rakas tyttäremme syntyi 02.04. <3

Perheemme täydentyi viikonloppuna nelipäiseksi, kun pieni, rakas tyttäremme syntyi. Synnytys jouduttiin käynnistämään, koska lapsivedet alkoivat tihkumaan perjantaina, mutta supistuksia ei lauantaihin mennessä alkanut kuulumaan. Lauantai-aamuna olin vielä aivan varma, ettei lapsi syntyisi ainakaan sinä päivänä ja nähtäväksi jää syntyisikö vielä viikonlopunkaan aikaan. Toisin kuitenkin kävi. Rakas esikoisemme eli oma pieni Prinsessa Ruususemme syntyi lauantaina 02.04. klo 23:17.

WP_20160404_15_42_07_Raw_edited

Meille syntyi terve, täyden 9/9 pisteen tytär, joka itse asiassa tarkemmin vauvan sairaalakorttia tutkittuani painoi syntyessään 2884 grammaa, vaikka kätilö synnytyssalissa puhuikin, että vauva painaa 2880g. Siro tyttäremme oli syntyessään 47cm pitkä. Lisäksi löytyi kaikki kymmenen varvasta ja kymmenen sormea, kaksi silmää ja korvaa sekä yksi nenä ja suu. Nenä tosin on vielä synnytyksen jäljiltä vähän mutkalla, mutta siitä se ajan kanssa oikenee. Tämä prinsessa on meille maailman täydellisin esikoinen ja olemme tästä tuotoksestamme niin ylpeitä, että sydän pakahtuu rakkaudesta.

IMG-20160403-WA0002

Vauva voi hyvin ja äitikin tässä hiljalleen toipuu synnytyksestä, joka oli sekin melkoinen koettelemus, mutta palataan siihen toisella kertaa. Nyt odottelemme vain, että pääsisimme kotiutumaan sairaalasta ja aloittamaan vauva-arjen harjoittelun kotosalla sekä toisiimme tutustumisen kaikessa rauhassa. Nalakin odottaa jo, että pääsisi tekemään tuttavuutta uuden tulokkaan kanssa.

V__6FE8_edited
Nala tuijottelee pikkusiskon kuvaa puhelimesta ❤

 

2 Replies to “Pieni, rakas tyttäremme syntyi 02.04. <3”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: