Kiitos!

Prinsessamme syntymän johdosta olemme saaneet valtavan määrän onnitteluja. Onnitteluviestejä on tullut Facebookissa, puhelimitse sekä postitse. Tänään eräät onnittelut tulivat ihan yllättäen eteiseemme asti, kun meille saapui aivan ihastuttava kukkalähetys. Kukkakaupan myyjä soitti ensin nopeasti ovikelloa ja käveli sitten suoraan ovesta sisään valtava kukka-asetelma kädessään. Lari oli juuri imuroimassa eteisen vieressä olevaa kylpyhuonettamme ja minä imetin pikku prinsessaamme olohuoneessa, joten hieman häkellyimme tilanteesta ja ensin luulimme, että nyt tämä nainen tuli kyllä aivan väärään osoitteeseen. Kun selvisi, että hän on tuomassa kukkalähetystä tuoreelle vauvaperheelle, niin ymmärsimme vasta, että mikä tässä on tilanne. Tilanne oli kyllä jotenkin todella koominen ja meitä huvitti se vielä jälkeenpäinkin.

WP_20160408_15_15_15_Pro_edited WP_20160408_15_15_27_Pro_edited

Kiitos siispä koko meidän perheeltämme kaikista ihanista onnitteluista. Tällä onnen määrällä meidän on hyvä jatkaa vauva-arkeen totuttelua ja toisiimme tutustumista. Vauvallekin on jo selvinnyt muun muassa se, mikä on mamin pusukone. Tähän pusukoneeseen hän tulee pääsemään tai joutumaan vielä tuhannet kerrat! ❤

WP_20160408_20_07_26_Pro_edited

One Reply to “Kiitos!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: