Äidiltä tyttärelle

Vihdoin pääsin antamaan omia rakkaita lapsuusmuistojani vauvallemme. Jo raskausaikana toki tiesimme Larin kanssa odottavamme tyttöä, mutta en uskaltanut mennä kaivelemaan vanhoja lelujani vanhempieni luota, jotta en olisi paljastanut lapsen sukupuolta heille ennen lapsemme syntymää. Siksi päätin odottaa, että tyttäremme on ensin syntynyt ennen kuin haen vauvan huoneeseen omat rakkaimmat leluni. Toki eihän vauva niiden päälle vielä mitään ymmärrä, mutta jokin päivä varmasti ymmärtääkin ja toivottavasti näistä leluista tulee yhtä rakkaita tyttärelleni kuin mitä ne minulle aikanaan olivat.

 

Äidiltä tyttärelle siirtyivät nyt ihanat posliininukkeni, jotka olen saanut lahjaksi muistaakseni mummoltani ollessani pikkutyttö. Nuo posliininuket ovat mielestäni aivan ihania ja niitä olen ihan tarkoituksellakin säästänyt, että jos vain joskus saisinkin antaa nämä nuket omalle tyttärelleni ja nyt ne sitten koristavat vauvan huonetta lipaston päällä.

WP_20160423_16_11_25_Pro_edited WP_20160423_16_10_58_Pro_edited WP_20160423_16_11_52_Pro_edited WP_20160423_16_10_48_Pro_edited

Mukaan vanhempieni luota lähti myös oma ensinalleni, joka nyt tosin pyörii pesukoneessa ja pääsee istumaan saunan lauteille pariksi päiväksi ennen kuin se etsii uuden, oman paikkansa vauvan huoneesta. Vaaleanpunaisen ensinallen olen kuulemma saanut isältäni ja se oli jo sairaalassa osastolla mukana, kun synnyin. Ensinallen lisäksi toin kotiimme pikkutyttönä itse askartelemani nuken, joka ei nyt kovin kaunis ilmestys ole, mutta siinä näkyy minun kädenjälkeni, kun olen sen itse pienenä itselleni valmistanut. Äitini oli pessyt nuken valmiiksi ja nuken punaisesta nenästä väriä levisi vähän nuken naamaan pesussa, mutta eipä tuo haittaa. Tämäkin nukke saa jatkossa ilahduttaa lastamme kuten se minua on aikoinaan ilahduttanut.

WP_20160423_16_12_53_Pro_edited WP_20160423_16_15_04_Pro_edited

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: