Arkeen totuttelua

Kolme viikkoa hujahti kuin siivillä. Tänään Lari palasi isyysloman jälkeen takaisin töihin ja minä jäin nyt sitten vauvan ja Nalan kanssa kolmistaan kotiin. Etukäteen hieman jännitti, että mitenhän arki lähtee rullaamaan, kun Lari on päivät töissä, koska tähän asti apukädet täällä kotosalla ovat kyllä tulleet tarpeeseen. Hyvin on kuitenkin ensimmäinen päivä mennyt, vaikka yöherätykset sainkin hoitaa yksinään, jotta Lari sai kunnolliset yöunet, joten minä nukuin sitten aamupäivällä vauvan kanssa pitkät päiväunet ja aamupala jäikin sitten syömättä. Kaikenlaisten aamu- ja päiväaskareiden päätteeksi itse sain lounaan nokkani eteen vasta puoli neljän maissa päivällä ja silloinkin hytkytin vauvaa sylissäni toisella kädellä, kun toisella kädellä lapoin jäähtynyttä spagettia suuhuni, koska tokihan ruokani kerkesi jäähtymään, kun vauva ilmoitti, että hän haluaa maitoa ennen kuin mami saa syödä. 😀

 

Viikonlopun ruhtinaallinen aamupala on siis nyt arkena aika kaukainen haave, mutta pärjätäänhän me näinkin. Viikonloppuna tosiaan Lari nappasi vauvan kantoreppuun samalla, kun laittoi meille ihanan aamiaisen. Vauva tulee kyllä oppimaan melkoiseksi kokiksi, kun seurailee isin kokkikoulua kantorepussa päivästä ja viikosta toiseen. Tuskin jää siispä tällä lapsella peukalo keskelle kämmentä mitä keittotaitoon tuleen.

WP_20160424_11_42_27_Pro_edited WP_20160424_11_42_41_Pro_edited WP_20160424_11_44_04_Pro_edited

Ja nythän prinsessamme heräsi päiväunilta, joten jatkanpa kuulumisten kirjoittelua taas jokin toinen hetki ja kiiruhdan avaamaan maitobaarin. 🙂

One Reply to “Arkeen totuttelua”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: