Meillä juhlitaan tänään synttäreitä!

04. toukokuuta meidän taloudessa juhlitaan Nalan syntymäpäivää ja niin myös tänä vuonna. Nala sai perinteisesti myös kakun synttäreidensä kunniaksi. Kakussa oli ikävuosien mukaisesti viisi nakkikynttilää myös. Tämä kakku maistuu kyllä Nalalle joka vuosi yhtä hyvin! Nallelle laulettiin myös onnittelulaulu. Meidän perheessä synttärisankari on aina ansainnut kakun ja laulun!

WP_20160504_15_50_42_Pro_edited

Tänä vuonna Nala oli kyllä erityisesti ansainnut kakkunsa, koska viime ajat ovat vaatineet Nalalta paljon uusiin asioihin, sääntöihin ja tapoihin opettelua ja totuttelua, mutta Nala on löytänyt uuden paikkansa isosiskona vauvaperheessä aivan loistavasti. Nala on mukautunut perheemme uuteen tilanteeseen jopa paremmin, mitä uskalsin edes toivoa. Lapsia pelkäävästä stressaajasta on kuoriutunut pikkusiskoaan vahtiva, tunnollinen vahtikoira, joka on mielellään mukana kaikessa, mitä vauvan kanssa puuhaillaan.

WP_20160504_15_51_57_Pro_edited

Paljon onnea rakas Nala! Meidän porukka toivottaa myös paljon onnitteluita koko Nalan sisaruskatraalle! ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: