Ihanaa äitienpäivää!

Tuore äiti-immeinen se täältä toivottelee ihanan aurinkoista ja onnellista äitienpäivää kaikille muillekin äideille! Hyvää äitienpäivää etenkin oman elämäni ihanille äideille eli rakkaalle omalle äidilleni, anopilleni sekä molemmille mummoilleni! Toivottavasti jokaisen äidin päivä tänään olisi oikein erityisen ihana!

WP_20160508_10_15_08_Pro_edited

Meillä aamuun heräiltiin arvatenkin imetysteemalla ja sen jälkeen pääsin nautiskelemaan Larin valmistaman englantilaisen aamiaisen ja sain pikkuriikkisen lahjankin, joka oli kyllä mitä mieluisin. Palaan kuitenkin jossakin kohtaa myöhemmin paremmin tämän viikon tunnelmiin sekä sen ehdottomaan huipennukseen eli tähän päivään, ensimmäiseen äitienpäivääni äitinä! Ennen kuin palaan kirjoittelemaan tunnelmista tänne blogin puolelle, aion kuitenkin nautiskella tästä päivästä, perheeni ja etenkin ihanan tyttäreni seurasta, auringosta ja siitä tunteesta, että olen äiti. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: