Ristiäisviikko

Todentotta sehän on ristiäisviikko jo hurjaa kyytiä menossa ja jokainen päivä on enemmän ja vähemmän täynnä tehtävää. Tarkoitukseni oli järjestellä ristiäisiä varten kaikki valmiiksi jo viime viikolla, jotta ei tulisi sitten viime tinkaan hoppu, mutta koska viime viikko menikin sitten omalta osaltani sairaana, niin kaikki suunnitelmani menivät vähän pipariksi ja tällä viikolla onkin sitten shoppailtavaa, ommeltavaa, leivottavaa, kokkailtavaa, parturoitavaa, silitettävää, pestävää ja niin edelleen. On kuitenkin ihanaa, että tyttäremme saa vihdoin nimen ja äidin sekä isin pikkuprinsessaa voi jatkossa kutsua hänen kauniilla nimellään eikä vain vauvaksi tai vaaviksi.

 

Viikko alkoi eilen työkavereideni visiitillä. Pöytään nostettiin jos jonkinmoista tuliaispullaa ja meiltä pakkasesta kuivakakkua ja munkkeja. Sokerihumalan lisäksi ihasteltiin vauvaa ja turinoitiin joutavia. Vauva sai ihanan Pentikin pehmolelun työkavereilta lahjaksi ja Lari painotti minulle, että se on sitten vauvan eikä äidin lelu. Lelu on kyllä niin söpö, että huolisin sen omaksikin unikaverikseni ihan muitta mutkitta.

WP_20160510_12_00_49_Pro_edited
Kiitos työkaverit ❤

Olen myös jo muutaman päivän saanut olla lätkäleski, koska tietystihän jääkiekon MM-kisat naulaavat Larin kiinni sohvan pohjalle iltaisin. Kaikki pelit, kisastudiot, Tami cornerit, pelien jälkipuinnit, koosteet sun muut on vahdattava, ettei vain tästä parin viikon kiekkorykäisystä mene mitään ohitse. Voisikin kysyä, että onko meneillään olevan kahden viikon jakson huippuhetket MM-jäillä vai lauantaina ristiäisissä? Jos nyt kuitenkin isipapallekin prinsessan suuri päivä vie voiton MM-kiekosta. Eilen Lari tuli töistä Figaron lahjakortin kanssa ja ’lunasti’ vaimolta luvan katsoa eilisillan Suomen pelin telkkarista. Vitsailimme, että kalliiksi tulee Larille nämä kisat, jos lupahakemus myönnetään joka kerta kolmen ruokalajin Fine dining –illallista vastaan. 😀

WP_20160510_12_00_25_Pro_edited

Tänään päivä alkoikin sitten sillä, että menimme porukalla tilaamaan ristiäisiin kukat kastepöydälle sekä kahvipöytään. Kastepöydän kukka-asetelma tulee samaan ikivanhaan kuparivaasiin, missä Larinkin ristiäisissä yli 30 vuotta sitten kastepöydällä oli kaunis kukka-asetelma. Kukkien valitsemisen jälkeen me tytöt heitettiin Lari töihin ja lähdettiin shoppailemaan lisää ristiäistarvikkeita. Kaikkea söpöä tuli haalittua matkaan.

WP_20160510_11_39_52_Pro_edited WP_20160510_11_40_15_Pro_edited WP_20160510_11_40_28_Pro_edited WP_20160510_11_40_38_Pro_edited

Loppuviikolle onkin sitten tiedossa Larin hiusten kesyttämistä ja keittiöhommia, jotta ristiäisissä kahvipöydässä on makoisat tarjottavat. Nyt me tytöt lähdemme kuitenkin nauttimaan ulos auringosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: