Touhukas viikonloppu

Viikonlopun aikana meillä on laitettu parveketta ja takapihaa kesäkuntoon, kannatettu Suomea ja ihasteltu vauvoja. Parvekkeen ja takapihamme kalusteet saivat pehmusteet ja lattioille laitettiin matot. Terassin kalusteet öljyttiin ja niistä tuli taas melkein kuin uudet käsittelyn jälkeen. Myös pitkäksi venähtänyt nurmikko ajettiin lyhyeksi. Parvekkeella kelpasi järvimaisemaa ihastellen ja auringosta nauttien Larinkin hörpätä pienet lahjakonjakit ahkeran aherruksen päätteeksi.

WP_20160521_12_55_50_Pro_edited WP_20160521_12_56_14_Pro_edited WP_20160522_12_08_25_Pro_edited WP_20160521_12_59_18_Pro_edited WP_20160521_12_54_03_Pro_edited

Nyt sitten puuttuukin enää ne kasvit, joihin palataan lähiaikoina. Istutettavaahan meillä riittää, mutta tekee istutukset vaan kuitenkin sen kesän, kun pihalle saa väriä ja vehreyttä ruukkuihin. Ennen kuin pääsemme istuttamaan pitäisi meidän osata päättää, että mitä sinne ruukkuihin sitten istutetaan. Tänä vuonna ruukkuihin löytävät tiensä varmaankin ainakin perinteiset orvokit ja hyötykasvipuolella suosikkejamme ovat tomaatti, chili, basilika, persilja, ruohosipuli ja uutena tulokkaana meidän puutarhaamme ajattelin kokeilla tänä vuonna herneen versoja.

 

Tänään olemme saaneet nauttia ihanan kummipoikamme ja toki hänen vanhempiensa seurasta. Olin aivan häkeltynyt, kuinka paljon kummipoikamme on kasvanut, vaikka aikaa ei olekaan kulunut kuin pari kuukautta viime näkemästä. Lisäksi oli huvittavaa, kuinka jättiläiseltä tuo kahdeksan kiloinen pieni poika näytti meidän Alisan rinnalla, joka on vielä puolet pienempi. Hurjaa ajatella, että Alisakin on parin kuukauden päästä jo niin iso tyttö. Äiti ei kestä, kuinka nopeasti nämä pienet kasvavat. Varsinkin tämän oman nuppuni pitäisin tuollaisena pikkuisena vauvana niin mielelläni paljon pidempään.

 

Nyt kuitenkin tänä iltana pidetään peukut pystyssä Suomelle ja toivotaan, että jääkiekon MM-kulta kotiutuisi Suomeen tänään. Niin meilläkin tehdään. Hyvä Suomi!

WP_20160522_19_31_36_Pro_edited
Mun rakkaat valmiina kannattamaan Suomea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: