Kesä ja kesäkuu!

Vihdoin päästiin päivissä kesään asti ja kesäkuu alkoikin ainakin täällä Jyväskylässä mitä upeimmalla kelillä. Lämpötila taisi lähennellä jo hellelukemia ja aurinko porotti todella lämpimästi siniseltä taivaalta. Meilläkin Nala paistatteli päivää pihan varjoissa tyytyväisenä ja koko perheemme voimin kävimme ulkoilemassa vaunulenkin muodossa.

WP_20160601_11_31_25_Pro_edited

Kesälle ei ole tänä vuonna ulkomaan matkoja tiedossa, koska Alisa on vielä niin pieni, ettei matkustaminen olisi kovinkaan mielekästä. Mieluummin sitä matkalla näkisi muutakin kuin hotellihuoneen seinät, koska tällä hetkellä arki on lähinnä imetysmaratoneja sekä nukuttamista päiväunille. Ensimmäinen ulkomaan matkamme Alisan kanssa saa siispä odotella seuraavaan kesään, vaikka sitäkin on jo kyllä alettu suunnittelemaan. Sen sijaan tänä kesänä tiedossa on matkailua Suomessa. Ensimmäinen matkamme Jyväskylän ulkopuolelle onkin tiedossa nyt jo viikonloppuna, kun nokkamme näyttävät kohti Helsinkiä ja tuosta reissustahan olenkin jo muutamaan kertaan maininnut. Tämän lisäksi tiedossa on mökkeilyä pitkin Suomea pitkin kesää. Ensimmäinen mökkireissu starttaa juhannuksena, kun suuntaamme vuokraamallemme mökille Konnevedelle viikoksi nauttimaan lomailusta grillailun ja kaikenlaisen muun kesäisen touhuilun merkeissä. Myös muutamia muita mökkivierailuja on pohdiskeltu kesälle ja saa nähdä mitkä kaikki pystymme toteuttamaan. Mökkeily on varmastikin juuri sopivaa lomailua tälle kesälle Alisan kanssa, vaikka suuri polte olisikin jo päästä ulkomaan matkalle taas pitkästä aikaa.

 

Näissä tunnelmissa siispä ihanaa, aurinkoista kesää kaikille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: