Pyrähdys jätskiautolla

Tiistaina meidän jengi suunnisti jätskiautolle. Itse olen viimeksi käynyt jäätelöautolla lähes vaahtosammuttimen kokoisena asuessamme vielä Palokassa. Tuolloin jäätelöauto ei kyllä olisi voinut pysähtyä paljoa kotiamme lähempänä. Oma lapsuusmuistoni liittyen jätskiautoon on sellainen, että tuohon aikaan jätskiautolta sai aina jonkun maistiaisjäätelön tai pienen jäätelöpuikon kotimatkalle evääksi, kun kävi ostoksilla autolla. Enää tuollaista tapaa jätskiautolla ei ole tai sitten aikuisia ei kohdella samoin kuin pieniä lapsia. 😀

 

Larin jätskiautomuistoon liittyy taas hulvaton ostosretki, kun nuorena poikana Lari voitti purkanmyyntikilpailun. Eniten purkkapaketteja myyneenä osallistujana Lari palkittiin jäätelöauton satasen lahjakortilla ja tuohon aikaan lahjakortit oli käytettävä kerralla. Niinpä Lari pääsi valikoimaan melkoisen satsin erilaisia jäätelöitä jätskiautolta. Voin kuvitella, että sen reissun jälkeen on varmasti ollut jonkin asteinen sokerihumala päällä muutaman päivän!

DSC_0078_edited

Nytkin jätskiauto pysähtyy aivan kotimme vieressä. Paljoa lähemmäksi ei enää jätskiautolla pääsisi. Niinpä kuunneltuamme jo jonkin tovin aina parin viikon välein saapuvan jätskiauton tuttua pimputusta päätimme lähteä ostoksille. Molemmat valitsimme omat suosikkimme. Minulle jäätelöveneitä ja Larille lakritsipuikkoja. Nyt on sitten Alisakin päässyt ensimmäinen kerran käymään jäätelöautolla, mutta vielä ei ihan ollut Alisan aika valikoida omia lempparijäätelöitään.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: