Piknikillä

Tämän päivän agendassa meillä oli vuorossa piknik Porin Mäntyluodossa sijaitsevassa Kallossa. Itse asiassa meidän piti suunnata piknikille jo eilen, mutta koska eilinen sää Porissa oli hyvin epävakainen niin vaihdoimme suunnitelmat ympäri ja kävimme eilen Vanhalla Raumalla ja tälle päivälle siirsimme pikniksuunnitelmat. Aamu täällä Porissa valkeni pilvisenä ja sateisena ja mietimme jo, että jääkö piknik väliin tältäkin päivältä. Sääennuste lupasi kuitenkin kirkastuvaa säätä puolen päivän jälkeen, joten siihen luottaen pakkailimme piknikeväät kylmälaukkuun ja aloimme tehdä lähtöä piknikille vaikka ulkona satoikin vettä kuin sangosta kaatamalla. Lähdimme ajelemaan kohti Meri-Poria ja matkallakin vielä sadekuurot hakkasivat auton tuulilasiin. Näimme itsemme jo mielikuvissamme samanlaisissa tunnelmissa kuin eräässä tv-mainoksessa, jossa syksy yllättää lomailijat jo ennen kuin grillattavat on saatu grillistä ruokapöytään. Me nauroimme mielikuvalle, että siellä me kalliolla istumme kesäisellä piknikillä hirveässä kaatosateessa sateenvarjon alla eväät läpimärkänä. Tällä kertaa kuitenkin säätiedote yllätti ja piti paikkaansa. Juuri kun parkkeerasimme auton Kallossa, alkoivat pilvet repeilemään, sininen taivas tuli esille ja aurinko alkoi pilkistelemään pilvien lomasta. Meille tulikin mitä ihanin tyyni, aurinkoinen ja lämmin pikniksää ja sateenvarjo toimittikin aurinkovarjon virkaa. Tietysti myös Nala oli mukana piknikillä nauttimassa kauniista säästä ja merituulen vienoista puhalteluista. Eväänä meillä oli kirsikkatomaatteja, kalamata-oliiveja, fetaa, oliiveilla ja juustolla täytettyä tuoretta patonkia ja mansikoita sekä ruokajuomana kylmää jääteetä. Piknikillä tuli muistot mieleen viime kesän piknikistä, jonka nautimme ystäviemme ja pienen Leo-kissan kanssa Ranskassa Vichyssä.

DSC_0172_edited DSC_0174_edited DSC_0282_edited DSC_0283_edited DSC_0287 1_edited DSC_0286_edited DSC_0288_edited DSC_0291_edited DSC_0294_edited DSC_0295_edited DSC_0298_edited DSC_0300_edited

Sellaisia kesäisiä tunnelmia ja kuvia siispä tältä päivältä ja loma jatkukoon!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: