Kirvatsissa ihmettelemässä

Eilisen päivän ohjelmaan kuului pieni kävely Porin Kirvatsissa eli Kirjurinluodossa. Kirjurinluodossa sijaitseva Pelle Hermannin leikkipuisto oli upea. Tuon puiston näin itse ensimmäistä kertaa ja pakko kyllä hieman kadehtia, että miksi Jyväskylästäkin ei löydy lapsille yhtä hienoa ja viimeisen päälle rakennettua leikkipuistoa. Me ei vielä Alisan kanssa puistoon jääty leikkimään, mutta ensi kesänä tilanne on jo varmasti aivan toinen ja äiti sekä isä saavat juosta hiki päässä pienen vipeltäjän perässä keinusta ja liukumäestä toiseen. Puiston sijaan me keskityimme ihmettelemään Kirjurinluodon eläimiä ja Alisa nukkui mukavat päiväunet raikkaassa ulkoilmassa rattaissa. Kävelylenkkimme varrella näimme pieniä kilejä, vuohen upeine sarvineen, kanoja ja kukkoja sekä upeita riikinkanoja ja –kukkoja, joista yksi jopa auliisti esitteli meille hienoja sulkiaan ja tanssien uhitteli hieman naapuriaitauksen riikinkukolle, joka ei paljoa korvaansakaan lotkauttanut uhitteluyrityksille. Kävelymme päätimme Kirjurinluodon kesäravintolan terassille, jossa hörpättiin tuffan tarjoamat limsat ja jätskit naamariin. Kävelyllä meillä oli seurana tuffa naisystävänsä kanssa sekä Alisan täti. Kirjurinluodossa olisi mitä ihanimmat nurmialueet myös kesäiselle piknikille. Siinäpä olisikin kiva suunnitelma ensi kesäksi. Alisan kanssa suuntaisi leikkimään Pelle Hermannin puistoon ja välipalaherkut söisi viltillä leikkien lomassa, jos vauhdikkailta leikeiltä vain malttaa syödä välissä.

DSC_0305_edited DSC_0308_edited DSC_0310_edited DSC_0311_edited DSC_0317_edited DSC_0316_edited DSC_0314_edited DSC_0315_edited DSC_0322_edited DSC_0202_edited DSC_0200_edited DSC_0329_edited DSC_0324_edited

Toivottavasti nähdään ensi kesänä Kirvatsi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: