Postia Adidakselta

DSC_0216_edited
Aamuinen kotiovelle asti tuotu postipaketti yllätti iloisesti!

Tänään saapui Larille kauan odotetut kustomoidut Adidaksen Stan Smithit! Minä odottelen vielä omiani, jotka saapuvat varmaankin ensiviikon loppupuolella. Ensin oli tarkoitus tilata molemmille ihan tavalliset karvalakkimallin Stan Smithit, mutta huomattuamme, että kengät voi kustomoida täysin oman näköisekseen, niin innostuimme tilaamaan molemmille kustomoidut tennarit. Larin kenkiin Lari valitsi pintamateriaaliksi krokotiilinnahkajäljitelmää valkoisen värisenä ja pohja, nauhat, logo sekä kantalappu saivat punaisen värin. Lisäksi kengän pohjalliseen kirjailtiin kaikkien perheenjäsentemme nimet. Toimitusajaksi Adidakselta lupailtiin kustomoidulle tuotteelle 4-6 viikkoa, mutta meille nämä kengät tulivat 2,5 viikossa. Mielettömän hienojen kenkien lisäksi siispä luvattua nopeampi toimitus oli iloinen yllätys ja omistakin kengistäni sain jo ilmoituksen, että pakettini on jo matkalla minulle. Tänä aamuna ovikelloa pimpotti kuitenkin Posti-Pate Larin kengät mukanaan, joten tässäpä kuvia Larin rakkaimmasta aarteesta; ensimmäisistä kustomoiduista kengistä ja luulenpa ettei jää viimeisiksi kengiksi, jotka Lari tulee tilaamaan kustomoituina omaan persoonaansa sopivaksi.

DSC_0222_edited
Kenkien onnellinen uusi omistaja!

DSC_0219_edited DSC_0220_edited DSC_0227_edited IMG-20160705-WA0006_edited DSC_0229_edited

Onhan nuo kengät nyt aivan mielettömän hienot ja nyt odotan vielä enemmän malttamattomana omia popovitsejani saapuvaksi!

 

3 Replies to “Postia Adidakselta”

  1. Päivitysilmoitus: Uudet kengät! | Vesta box

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: