Kesällä herkutellaan

Muutamien päivien hiljaiseloon syy löytyy siitä, että olemme siirtyneet viettämään kesälomaamme kummipoikamme ja hänen perheensä kanssa mökkimaisemiin Konginkankaalle. Vielä hetki olisi tarkoitus nauttia tästä mitä parhaimmasta seurasta ja mökkielämästä täällä ennen kotiin paluuta. Tässä välissä ajattelin kuitenkin kerätä muutaman kuvan yhteen kesän herkkuhetkistä.

 

Kesällä ei ainakaan minulla mitkään painonpudotusprojektit ole koskaan onnistuneet. Niin kävi myös tällä kertaa. Raskauskilot oli jo lähes karistettu, kunnes Larin kesäloman alkaessa päästiin vähän lomaherkuttelun makuun ja nappasinpa sitten nopeasti muutaman kilon takaisin, joita saan sitten loman jälkeen karistella taas uudemman kerran. Tuosta en kuitenkaan liiemmin stressiä ole ottanut. Lomalla saakin vähän herkutella ja palataan arkena sitten taas paremmin ruotuun.

DSC_0184_edited
Lettumestari keskittyy
DSC_0146_edited
Lari on meidän perheen letunpaistaja. Löytyyhän tuosta ihan muutaman letun verran kokemusta, kun hän on muurinpohjalettuja valmistanut markkinakansalle nuoruudessaan.

DSC_0230_edited

Meillä kesällä ollaan herkuteltu muun muassa letuilla, kakuilla, hedelmä-kaurapaistoksilla ja grillatuilla banaaneilla. Toki myös suolaisia herkkuja on mahtunut ruokapöytään jos jonkinmoista; hampurilaisia, nyhtöpossua ja grillattuja sieniä. Sen vastapainoksi, kun talvisin vetäydymme neljän seinän sisään pimeyttä ja koleutta karkuun, kesällä voi nauttia herkullisesta elämästä, kiireettömyydestä, lämpimämmistä päivistä, auringosta ja ulkoilmasta. Niin aion tehdä tänäänkin!

DSC_0339_edited DSC_0378_edited DSC_0151_edited DSC_0187_edited DSC_0189_edited DSC_0214_edited DSC_0232_edited DSC_0341_edited

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: