Kahvittelemassa aurinkoisessa Naissaaressa

Tänään päätimme lähteä nauttimaan auringosta Vaajakoskella sijaitsevaan Naissaareen. Ajatuksena oli tehdä pieni kävely saaren ympäri Alisan kanssa, jotta Alisa voi nukahtaa päiväunille vaunuihin ja sen jälkeen suunnata kahville Naissaaren kahvilaan. Siitä onkin jo tovi aikaa, kun viimeksi näissä maisemissa olen aikaani viettänyt ellei lasketa vierailujani Puttipajassa, joka siis myös sijaitsee Naissaaressa. Naissaaren kahvilassa ja Vaajakosken kanavalla olen viimeksi käynyt ehkä 10 tai 20 vuotta sitten. En edes muista oikein viimeisintä visiittiäni. Nyt kuitenkin kävimme katselemassa aurinkoisella kanavalla, kun veneet lipuivat kanavan läpi hiljalleen ja paistateltiin aurinkoisessa säässä. Alisa nukkui kopassaan harson alla auringolta piilossa makoisia uniaan. Kanavan kohina rauhoitti Alisan nopeasti syvään uneen.

DSC_0037_edited DSC_0039_edited DSC_0045 DSC_0043_edited DSC_0048 DSC_0050_edited DSC_0053_edited

Pienen kävelykierroksen jälkeen suuntasimme kahvilaan, jossa herkuttelimme hieman suolaisella välipalalla ja jälkkäriksi syötiin jäätelöt. Tulipahan taas muuten huomattua, että otsikoin tämänkin tekstini ”Kahvittelemassa aurinkoisessa Naissaaressa” -otsikolla, vaikka kumpikaan meistä ei juonut edes kahvia vaan ihan limpparilinjalla mentiin molemmat. Syvään on juurtunut silti tuo suomalainen kahvikulttuuri meihinkin. No joka tapauksessa terassilla kanavan kupeessa istuimme kaikessa rauhassa ja Alisa tuhisi tyytyväisenä varmaan ainakin tunnin unet. Pitäisi käydä useamminkin aurinkoisina päivinä istumassa kahviloissa tai pakata koriin piknik-eväät ja etsiä oivallinen nurmialue piknik-hetkeä varten. Tällainen rentoilu on kesänviettoa minun makuuni ja onnistuu mukavasti vauvankin kanssa.

DSC_0058_edited DSC_0060_edited DSC_0062_edited

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: