Kummijuttuja

Aiemmin olenkin höpötellyt siitä, miten olemme saaneet lomallamme viettää aikaa kummipoikamme kanssa. Lomaan on mahtunut kuitenkin mukavia hetkiä myös Alisan kummienkin seurassa. Tällä viikolla molemmat Alisan kummitädeistä ovat käyneet paijaamassa, sylittelemässä, lepertelemässä ja vaihtelemassa vaippoja kummitytölleen ja meitä vanhempiahan se ei tosiaankaan ole haitannut, että Alisalla on viihdyttäjiä riittänyt.

 

Ensimmäisen kummitädin kanssa aloitettiin heti paheisiin tutustuminen ja käytiin itse hammaspeikon tyyssijassa eli Vaajakoskella Pandan tehtaalla karkkiostoksilla. Vielä tosin Alisa ei osannut vaatia herkkuja itselle, joten Alisa säästyi toistaiseksi hammaspeikon kepposteluilta. Me aikuiset sen sijaan haalimme herkkuja sylit pullolleen. Saa sitten suut makiaksi ja on tuliaisia muillekin.

13735516_10154535970228641_1353944169181313341_o[1]

Tämän lisäksi kummin kanssa nautittiin mitä parhaimmista pöperöistä. Larin grillaama ja itse maustama kokonainen kana oli suussa sulavan mehevää ja maistuvaa kera grillatun kesäkurpitsan ja kesäisen salaatin. Iltasella pelien lomassa herkuteltiin sitten kummitädin bravuurilla eli itsetehdyllä guacamolella sekä nachoilla ja toki pöytään otettiin myös Pandalta ostettuja lakuja.

DSC_0422_edited DSC_0424_edited DSC_0426_edited DSC_0433_edited

Herkuttelun välissä ehdimme myös metsään lenkkeilemään. Alisa nukkui pitkät iltapäiväunet kantorepussa sylissäni ja kummitäti sekä Lari keräsivät Aisalle hieman mustikoita pakkaseen, jotta kiinteät aloitettuaan Alisa pääsee maistelemaan sitten marjoja myös. Eihän meillä ole maistelujen alkuun enää kuin pari viikkoa aikaa. Hurjaa miten nopeasti aika onkaan mennyt! Joka välissä Alisalla oli tietysti myös aikaa nököttää kummitädin sylissä, höpötellä ja jaella auliisti leveitä hymyjä.

DSC_0432 (2) 13709822_10154535979848641_8424889989510179695_n[1]

Läpsystä vaihto! Tänään nimittäin aamulla ensimmäinen kummitäti jatkoi matkaansa meiltä bussilla eteenpäin ja parin tunnin päästä paikalle pyyhälsi seuraava kummitäti mukanaan ihana nimipäivälahja kummitytölleen. Ensimmäiseltä kummitädiltä lahjaksi Alisa sai kutiavia ikeniä helpottavan purulelun ja toiselta kummitädiltä suloisen pienen tytön yöpaidan. Myös toisella kummitädillä oli sylillinen rakkautta mukanaan kummitytölle, kuten ensimmäiselläkin. Alisa nauttii huomiosta ja seurustelusta ja on hyvin tarkkaavainen ympäristöään kohtaan. Alisa hakee myös aktiivisesti vuorovaikutusta ihmisten kanssa ja kuuntelee silmät suurina juttuja, mitä hänelle kerrotaan. Siksi onkin rikkaus, että Alisalla on monia rakastavia, turvallisia aikuisia ympärillään, jotka ovat kiinnostuneita luomaan Alisaan vankan suhteen. Loistavien kummien lisäksi Alisalla piisaa sylejä, missä olla paijattavana ja keskustelukumppaneita, joille höpöttää mitä hassuimpia tarinoita vauvankielellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: