Uskollinen ystävä

DSC_0669

Monesti olen saanut pikkutarkkana ihmisenä kuulla, ettei tarvitsisi olla niin millin tarkka joka asiassa ja etteivät asiat ole niin pienistä yksityiskohdista kiinni. Se on ihan totta, että monesti voisi suhtautua asioihin hieman suurpiirteisemmin eikä keskittyä vain pikku seikkoihin. Monestihan muut eivät niitä pienen pieniä yksityiskohtia huomaa, joita itse on näpertänyt tuntitolkulla. Esimerkiksi muuttaessamme nykyiseen asuntoomme mittasin mittanauhan kanssa keittiön maton paikoilleen, jotta se on kummaltakin puolelta yhtä kaukana seinästä ja jotta ruokapöytä seisoo keskellä mattoa. Lari pyöritteli silmiään ja pudisteli epäuskoisena päätään katsoessaan tätä toimintaa ajatellen, että ei ole todellista. Lieköhän kukaan muu kiinnittänyt huomiota siihen, missä kohtaa keittiömme matto lattialla lojuu.

DSC_0667

Toisaalta, joskus elämä on kiinni nimenomaan niistä aivan pienimmistä asioista. Ystävyys esimerkiksi koostuu kestäväksi, pitkäikäiseksi ja vahvaksi juurikin aivan pienistä sanoista ja teoista. Tästä sain itse opetuksen syntymäpäiväni tienoilla, kun rakas ystäväni ja Alisan kummitäti ilmoitti tulevansa syntymäpäiväni jälkeisenä päivänä illalla käymään meillä. Tullessaan hänellä oli mukanaan kukkia ja teepaketti, vaikka en tosiaankaan ollut osannut odottaa minkäänlaista syntymäpäivälahjaa. Hän kertoi valinneensa tuomisikseen ihania, upeita auringonkukkia, koska muisti lempivärini olevan keltainen. Aivan oikeinhan hän muisti ja kukat tosiaan ovat kuin aurinkoja ruokapöydällämme. Lisäksi teepaketiksi hän oli valinnut Uskollinen ystävä –nimistä teetä. Voisiko enää ihanammin kertoa toiselle ihmiselle, että olet minulle tärkeä ja ajattelen sinua? Tämä oli taas kyllä niin ihana muistutus siitä, kuinka tärkeitä ystävät ovat ja miten he onnistuvatkin aina yllättämään, ilahduttamaan, ihastuttamaan ja niin pienillä teoilla tekemään toiselle olon, että olet hyvä tyyppi.

DSC_0666 DSC_0668

Iso kiitos siispä rakkaille ystävilleni, että olette elämässäni mukana! ❤ Pakko tunnustaa, että ystäville tulee sanottua aivan liian harvoin kuinka tärkeitä ja rakkaita he minulle ovatkaan, vaikka he juuri ovatkin niitä arjen aurinkoja, jotka tuovat iloa ja valoa elämääni.

DSC_0625

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: