Iltapalaa

Yleensä iltapalamme eivät ole mitään kovinkaan kummoisia. Voileipä kera teekupin ja välillä tulee tehtyä smoothieita, jos kaapissa on paljon hedelmiä. Toisinaan sitten taas iltaisin tulee kasattua oikea herkkulajitelma nenän eteen, kuten eilen esimerkiksi. Iltapalalajitelmaani kuului höyryävä teekupponen, banaani-mangosmoothie, rotinoiksi saamaani kuivakakkua sulatettiin viimeiset palat pakkasesta, leipäjuustoa sekä lakkahyytelöä. Nam! Kylläpä kelpasi herkutella ja katsella samalla hömppäohjelmia televisiosta lapsen jo tuhistessa yöunillaan.

DSC_0676 DSC_0677 

Banaani- mangosmoothie (2 isoa lasillista)

 

  • 2 banaania
  • ½ pussia pakastemangokuutioita (150g)
  • noin 3 dl maitoa
  • hyppysellinen sokeria
  • ripaus kanelia tai kardemummaa

 

Laita blenderiin kuoritut banaanit, jäiset mangokuutiot, maitoa sopivasti niin, ettei smoothiesta tule liian tönkkö, vaan helposti juotava sekä mausteet. Jos kaipaa makeutta, kuten me sokerihiiret, niin mukaan voi heittää hyppysellisen sokeria tai pienen lorauksen hunajaa. Sitten vain surautetaan ainekset tasaiseksi smoothieksi blenderissä, kaadetaan koko komeus laseihin ja nautiskellaan hedelmät juotavassa muodossa. Me teimme eilen smoothien kanelilla maustettuna ja tänään sama setti kardemummalla maustettuna ja molemmat toimivat paremmin kuin hyvin.

DSC_0679

 

One Reply to “Iltapalaa”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: