Blogin uusi osoite

Jotkut ehkä ovatkin jo huomanneet, että blogillani on nykyisin uusi osoite. Jatkossa tuttu blogini löytyy osoitteesta vestabox.net, mutta myös vanha osoite vestabox.wordpress.com ohjautuu edelleen blogiini, joten sitäkin osoitetta voi käyttää edelleen tuttuun tapaan.

DSC_0728

Blogille selkeämpää domainia mietin jo blogia vasta suunnitellessani 1,5 vuotta sitten, mutta silloin en omaa domainia hankkinut, koska olinhan vielä aivan noviisi blogin kirjoittamisessa ja enhän edes tiennyt, että säilyisikö kiinnostus blogin kirjoittamiseen pidemmässä juoksussa. Niinpä alkumetreillä perustin blogini ilmaiselle blogipohjalle ja sille domainille, minkä WordPress tarjosi käyttöön veloituksetta. Nyt kuitenkin tuli seinä vastaan, koska tässä noin 1,5 vuoden aikana olin käyttänyt 3 gigan ilmaisen tallennustilan loppuun, joten vaihtoehdot blogini jatkamiseen olivat oikeastaan perustaa uusi blogi uudelle, ilmaiselle pohjalle tai jatkaa vanhaa blogia ja siirtyä käyttämään maksullista versiota, johon kuuluisi muun muassa reilusti lisää tallennustilaa. Samalla sain käyttööni henkilökohtaisemman domainin.

DSC_0729

Toivottavasti uusi osoite vestabox.net on helpommin muistettava ja jatkossa blogini löytyy lukijoiden silmien alle luettavaksi näppärämmin. Mukavat lukuhetket blogini parissa siispä jatkukoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: