Rantakorven mailla

Tänään me lähdimme viettämään ihania, maalaisidyllisiä hetkiä Rantakorven tilalle. Vedimme villasukat ja kumpparit jalkaan ja sitten vain menoksi. Rantakorven tilan ihana emäntä on ystäväni monien vuosien takaa, mutta emme olleet moniin vuosiin vaihtaneet kuulumisia tai olleet muutenkaan yhteyksissä. Tällä viikolla tuli kuitenkin mieleeni, että mitähän hänelle mahtaa kuulua ja rohkenin laittaa viestiä ja kysyä, että mitä sinulle kuuluu. Onneksi rohkenin, koska tuo viesti johtikin saman tien siihen, että sovittiin treffit hänen luokseen, jotta päästään vaihtamaan kuulumiset kasvotusten pitkästä aikaa.

DSC_0356 DSC_0358

Rennon juttelun lomassa rapsuteltiin pitkästä aikaa meidän Nalan kaimaa Nala-koiraa, tervehdittiin vuosien jälkeen myös Chili-kissaa, siliteltiin lampaita, kyyttöä, hevosia ja muulia, tuoksuteltiin tuoreita valkosipuleita, ihasteltiin upottavan pehmoisia lampaantaljoja ja hörpättiin porukalla kahvit ihanien leivosten kera. Minulla oli selvästikin tilan eläinten mielestä osuva vaatetus, koska kaulaliinan hapsut ja housujen vyötärön naru olisi maistunut niin lampaille, hevosille kuin kyytöllekin ja kumisaappaan reunaakin olisi voinut maistaa yhden lampaan mielestä. Saimme myös paljon ideoita ja tuulta purjeisiin meidän joululahjasuunnittelun tiimoille.

DSC_0359DSC_0360

Tämä päivä opetti taas sen, ettei koskaan pitäisi unohtaa vanhoja ystäviään, mutta toisaalta jos elämäntilanteet ovat joskus vieneetkin eri suuntiin, niin koskaan ei myöskään pidä olla ottamatta yhteyttä vain siksi, että vuosiin ei olla oltu tekemisissä. Toivottavasti seuraavaan kahvihetkeen ei tosiaankaan mene taas vuosia aikaa, koska me ainakin nautimme siitä, että Rantakorven tila on täynnä elämää ja sydämellistä ystävällisyyttä.

DSC_0366 DSC_0367

Rantakorven tilaan voi tutustua paremmin tilan omien nettisivujen kautta TÄÄLTÄ.

DSC_0368

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: