Tänään on Larin synttärit!

Hääpäivämme lisäksi tänään on juhlittu myös Larin synttäreitä. Meille tyypilliseen tapaan syntymäpäivän juhlinta on mennyt hyvän ruuan parissa ja aamulla homma pistettiin käyntiin onnittelulaulun hoilaamisella ja lahjan avaamisella. Lahjassa ei sinällään ollut Larille mitään yllätystä, koska itsehän hän oli lahjan netistä jo pari viikkoa sitten tilannut minun toimiessa vain maksajana, mutta sitä Lari ei tiennyt, että paketti oli saapunut postista juuri parahiksi edellisenä päivänä enkä ollut kertonut siitä Larille, vaan Lari sai paketin kauniisti paketoituna syntymäpäivänsä aamuna.

dsc_0776

Toki lahjan kylkeen kuului myös kortti, jonka olimme yhdessä Alisan ja Nalan kanssa askarrelleet. Teimme korttia Larin työpäivän aikana viime perjantaina ja oli meillä Alisan kanssa hauskaa, kun läträsimme sormiväreillä. Ensiksi en älynnyt riisua Alisalta vaatteita pois ennen kuin aloimme painamaan kartongille Alisan käden- ja jalanjälkeä. Lopputulos oli se, että sormiväriä oli kortin lisäksi lattiassa, ympäri ämpäri Alisan ihoa ja myös Alisan vaatteissa, kun Alisa päätti napata maalatulla kädellään kiinni bodynsa rinnuksista ennen kuin ennätin putsaamaan maaleja Alisan kädestä. Niinpä hommahan meni aikalailla pesuhommiksi. Selvittyämme Alisan käden- ja jalanjälkien painamisesta oli Nalan vuoro. Nalan kanssa tassun painalluksen teko meni kuin vettä vain ja Nala olikin luontainen taiteilija. Haastavaa Nalan kanssa hommasta tuli, kun tassu piti pestä. Punainen väri oli nimittäin värjännyt tassukarvat ja vaikka huuhdoin ja huuhdoin tassua puhtaaksi, niin punainen väri vain pysyi. Ei siis auttanut kuin toivoa, ettei Lari hoksaa Nalan tassun pohjan erikoista väritystä. Eihän tuo mitään huomannut ja seuraavana päivänä väri onneksi jo haalistui olemattomiin.

dsc_0381

Hienon kortin ja kustomoitujen lenkkareiden lisäksi syntymäpäivän juhlintaan kuului pizzakivellä paistettua omatekoista pizzaa ja synttärikakuksi olin leiponut sitruunaisen juustokakun domino-keksipohjalla. Myös Larin työkaverit pääsivät osalliseksi synttäriherkuttelusta, koska edellisenä iltana Lari leipoi omin pikku kätösin työkavereilleen kanelilla maustetun omena-raparperipiirakan, mikä sekin oli aivan taivaallisen hyvää.

dsc_0384 dsc_0793 dsc_0796 dsc_0797

Hyvää syntymäpäivää Lari! Olet rakas! ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: