Huippuhetkiä Alisan kummitätien kanssa

Tänä viikonloppuna nahkahääpäivämme juhlistamisen mahdollistivat Alisan kummitädit, jotka saapuivat lapsenvahdeiksi, jotta me vanhemmat saimme hieman vapaa-aikaa ja mahdollisuuden ravintolaillalliselle ihan vain kahdestaan. Toinen Alisan kummitädeistä ehdotti aiemmin, että kyllähän he Alisan kanssa pidempäänkin pärjäävät, joten voisimme käydä ennen dinneriä jossain muuallakin, vaikka keilaamassa. Tältä mammalta ehdotus ei kuitenkaan mennyt edes puremalla alas. Lari ehkä katkaisi synnytyssairaalassa fyysisen napanuoran, mutta henkinen napanuora on edelleen hyvin tiukassa. Minulta vaatii todella totuttelua jättää Alisa jonkun muun hoitoon kuin Larin hoidettavaksi, vaikka Alisan kummitädit ovat kyllä semmoinen rautakaksikko, että jos ei heiltä onnistu lapsenhoito niin ei sitten keltään. Luottamuspulasta ei siis missään tapauksessa ollut kyse, vaan pikemminkin syynä oli minun eroahdistukseni. 😀 Tällä kertaa siis tyydyimme ihan vain parin tunnin poissaoloon päivällisen merkeissä ja tulimme takaisin kotiin. Nautimme kuitenkin Larin kanssa pienestä vapaahetkestämme ja kahdenkeskeisestä ajastamme niin paljon, että tuli jo mieleen toisella kertaa olla vähän pidempäänkin kotoa pois.

dsc_0824

Reetta-kummi toi meille tuliaisiksi ihania, keltaista elämäniloa loistavia ruusuja niin syntymäpäiviemme kuin hääpäivämmekin johdosta. Jälleen oli laitettu niin ihanasti minun lempivärikin korvan taakse muistiin. Mukana oli myös kortti, johon oli kirjoitettu oikeastaan koko avioliiton syvin ajatus. Kortissa sanottiin, että todellinen rakkaus on sitä, että yhtenä päivänä mennään naimisiin ja kaikkina muina päivinä loppuelämän ajan ollaan iloisia siitä, että teimme sen. Niinhän se parhaimmillaan onkin ja siihen on hyvä pyrkiä, että avioliitto nimenomaan toisi iloa elämään. Meille se on kirjaimellisesti monellakin tapaa tuonut ilon elämäämme. 🙂

dsc_0818 dsc_0822 dsc_0821

Toinen Alisan kummeista saapui luoksemme koko viikonlopuksi jo perjantaina ja toinen kummeista pimpotteli ovikelloa lauantaina jo muutama tunti ennen kuin me lähdimme juhlistamaan hääpäiväämme. Niinpä Alisa sai tänä viikonloppuna aimoannollisen kummiaikaa. Alisan kummitädit ovat kyllä niin hassun hauskoja tapauksia, että ei heidän hullunkurisissa jutuissaan meinaa pysyä perässä. Jotenkin etäisesti Alisan kummitätikaksikosta tulee minulle mieleen Alibullenin neidit Heinähattu ja Vilttitossu elokuvasta. Alibullenin neidithän ovat aivan hurjan valloittava kaksikko, joiden persoonista ei voi olla pitämättä. Viikonlopun teemaksi taisi nousta selfiekepin käytön opettaminen niin Alisalle kuin siinä samassa myös toiselle kummitädeistä, joka vasta hiljan on alkanut totuttelemaan nykyaikaan älypuhelimen merkeissä. Kummit kerkesivät myös lenkkeilemään Alisan kanssa päiväunien ajan ja Alisa sai nukkua unensa nojaten pehmoista poskeaan kummitädin rintakehää vasten. Sen lisäksi oli herkuteltu porkkana-kesäkurpitsasoseella ja maidolla, minkä jälkeen kummit saivat päähänsä tehdä kummitytölleen myös karstanirrotusoperaation Alisan päänahasta. Öljyä päänahassa oli hauduteltu kummilta saatu ihana pöllöpipo päässä, voi että onko mitään söpömpää.

dsc_0397

dsc_0395 img-20160911-wa0010 img-20160911-wa0009

Kiitokset Alisan molemmille kummitädeille hoitoavusta ja tietysti myös ihanasta seurasta. Näiden valopilkkujen seurassa ei kyllä tylsää hetkeä tule ja Alisakin nauttii olostaan niin paljon, kun saa kummiensa jakamattoman huomion ja väsymättömän tarmon leikkiä ja laulaa mitä hassumpia leikkejä ja lauluja. Alisan leveistä hymyistä ja ääneen nauretuista söpöistä kikatuksista kyllä huomaa, miten kummitädit ovat ottaneet paikkansa Alisan sydämessä. ❤

dsc_0827

2 Replies to “Huippuhetkiä Alisan kummitätien kanssa”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: